Opnieuw gewonde bij steekincident in Zoetermeer | Regio15.nl

Opnieuw gewonde bij steekincident in Zoetermeer

Zoetermeer - Voor de tweede keer in een paar uur tijd viel er vanmiddag een gewonde bij een steekincident in Zoetermeer.


Even voor vier uur werd een 30-jarige man in het trappenhuis van een flat aan het Hoevenbos gestoken door een voor hem onbekende man, die hij kort daarvoor op de trap had ontmoet. Het slachtoffer wist zelf 112 te bellen en een duidelijk signalement te geven. De dader is na het incident gevlucht en is aangehouden bij station 'Voorweg-Laag'.

Volgens de politie ging het bij de verdachte om een 28-jarige man uit Delft en is deze voor de zekerheid per ambulance vervoerd.

Het slachtoffer is na het steekincident verzorgd door gealarmeerde ambulancepersoneel. Hierna is hij naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam was ook gealarmeerd, maar de inzet daarvan is gecanceld.

Medewerkers van Forensische Opsporing hebben onderzoek gedaan naar het steekincident. Een hondengeleiuder van de politie heeft met een diensthond de omgeving afgezocht naar het steekwapen. Deze is nog niet teruggevonden. Er is oo een geparkeerde auto onderzocht door politiemensen.

Video: Roy Wolters

Foto's: Martin van Oostveen en Roy Wolters

ybhhmk.JPG

6tCPzw.JPG

ubwMJm.JPG

MvS9sw.JPG

25IcOQ.JPG

Vwj09Q.JPG

WEYlgB.JPG

DCj0xO.jpg

zf82AM.JPG

5OHe7X.JPG

Ot7Cnx.JPG

KqqytM.JPG

De aanhouding op de Voorweg van de verdachte van de steekpartij.

LYM6Dy.jpg