Vrouw (26) aangehouden na steekincident Gaslaan | Regio15.nl

Vrouw (26) aangehouden na steekincident Gaslaan

Den Haag - Bij een steekpartij op de Gaslaan is een gewonde gevallen; een 26-jarige vrouw is aangehouden voor poging tot doodslag.


De verdachte belde de politie en meldde het steekincident, dat plaatsvond nabij wijkpark 'De Verademing'. Tijdens een ruzie, vermoedelijk in de relationele sfeer, stak de Haagse het slachtoffer neer met een steekwapen.

De man raakte daarbij gewond en werd per ambulance met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar het ziekenhuis. De vrouw zit vast en wordt door de recherche gehoord.

Om het slachtoffer medisch bij te staan is ook een traumahelikopter gealarmeerd, maar de inzet daarvan is vlak voor de landing geannuleerd. De helikopter is daarop teruggekeerd naar de basis Rotterdam/The Hague Airport.

Een politie helikopter heeft kort boven het incident gevlogen, tot bekend werd dat er een verdachte was aangehouden. De politie heeft een plaats delict afgezet en stelt de sporen veilig; o.a. door deze af te dekken met pionnen.

De districtsrecherche van Den Haag West zoekt getuigen van deze poging doodslag. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Update 27 juni: uit nadere informatie blijkt dat de 26-jarige vrouw op vrije voeten is gesteld; de zaak tegen haar is geseponeerd.

Video: Nick van der Toorn


Foto's: Nick van der Toorn, Donny Kooistra en Daan van den Ende

9lZgkG.JPG

sJNLEH.JPG

leJrxI.JPG

ZkNtRU.JPG

YGkjv9.JPG

cyZVEi.JPG

rJDY3B.JPG

nr1m4L.JPG