Gewonde bij steekincident Muldersgaarde/Bierbrouwersgaarde | Regio15.nl

Gewonde bij steekincident Muldersgaarde/Bierbrouwersgaarde

Den Haag - Vanmiddag is een gewonde gevallen bij een steekincident nabij de kruising van de Muldersgaarde met de Bierbrouwersgaarde.


Het steekincident was het gevolg van een ruzie tusen een 36-jarige en een 42-jarige Hagenaar. Het incident gebeurde omstreeks kwart voor vijf.

De mannen zijn bekenden van elkaar en hadden al langer een conflict met elkaar. Dit mondde vanmiddaguit in eerst een verbale ruzie, waarna er gevochten werd. De 42-jarige man werd daarna gestoken door de 36-jarige. De politie werd gealarmeerd en heeft de verdachte aangehouden wegens poging doodslag danwel zware mishandeling

Er werden twee ambulances gealarmeerd en ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is ter plaatse gekomen. De heli is geland op het Cruyff Court op de Pachtersdreef.

Het 42-jarige slachtoffer, dat aanspreekbaar was, is verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis aan de Leyweg. De arts van het MMT en de verpleegkundige van de tweede ambulance zijn meegereden. De MMT-arts is bij het ziekenhuis opgehaald door de traumahelikopter.

De politie heeft een Plaats Delict afgezet en verricht onderzoek naar het steekincident. Over de personalia van dader en slachtoffer en over de toedracht van het steekincident is nog niets bekend.

Video:
Tim de Kleijn


Foto's: Tim de Kleijn en Nick van Mourik

w TDK 4964

w TDK 4967

w TDK 4971

w TDK 4990

w TDK 4994

w TDK 5006

w TDK 5015

yOGOjp.JPG

Betovd.JPG

2FJznt.JPG

3XYLIu.JPG

w TDK 5025