Gewonde bij steekincident in woning Hoefkade | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonde bij steekincident in woning Hoefkade

Den Haag - Vanavond heeft er in een woning op de Hoefkade een steekincident plaatsgevonden; hierbij is een persoon gewond geraakt.


In een portiek aan de Hoefkade troffen agenten rond kwart voor elf een man aan met een steekwond. Een ambulance en het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gekomen. Het slachtoffer was aanspreekbaar en werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens getuigen zouden de verdachten zich nog ophouden in één van de woningen. In de bewuste woning werden twee verdachten aangehouden.

Het gaat om twee mannen van 64 en 65 jaar uit Den Haag. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor, waar hun rol bij dit steekincident wordt onderzocht. Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Hoefkade wat mogelijk met het steekincident te maken heeft. U kunt contact opnemen met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video en foto's: Ferrie van der Geer

jCnZqR.jpg

4TbNLy.JPG

TfBFTo.JPG

h4ghxz.jpg

1VEn6v.jpg

w 20170811 Hoefkade10

lLsoVn.jpg