Zwaargewonde bij steekpartij aan de Duitslandlaan | Regio15.nl

Zwaargewonde bij steekpartij aan de Duitslandlaan

Zoetermeer - Bij een steekpartij bij de Duitslandlaan, nabij het Theaterplein, is vannacht een 25-jarige Zoetermeerder zwaargewond geraakt.


Omstreeks tien voor één reed de Zoetermeerder over de Berlijnstraat waar hij een woordenwisseling kreeg met drie mannen. Na de woordenwisseling werd de Zoetermeerder door twee van de drie mannen aangevallen.

Hij raakte toen nog niet gewond en liep door naar een portiek aan de Duitslandlaan. Daar werd hij meerdere keren, vooral in zijn hoofd, gestoken

Het slachtoffer is vervolgens door een taxichauffeur en andere omstanders geholpen op het Theatherplein. Het slachtoffer is met spoed (A1) vervoerd naar een ziekenhuis. De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is gealarmeerd en is ook ter plaatse geweest, maar is uiteindelijk niet ingezet.

De politie spreekt over drie verdachten, die in een onbekend voertuig zijn gevlucht. Er is geen signalement afgegeven en ook is niet bekend in welke richting de verdachten zijn gevlucht. Er is door meerdere politie eenheden gezocht naar de drie verdachten.

Op de Duitslandlaan en bij het Theaterplein is een groot Plaats Delict (PD) afgezet. Medewerkers van de recherche en Forensische Opsporing (FO) hebben tot in de vroege ochtend onderzoek gedaan. Na het onderzoek heeft de brandweer met water het bloed weggespoten. 

De recherche doet nader onderzoek en heeft inmiddels een aantal getuigen gehoord. Zij verzoekt getuigen die informatie hebben zich ook te melden via 0900-8844. Heeft u informatie, maar u wenst anoniem te blijven? Bel dan via 0800 – 7000.

Update 4 september: de politie maakt bekend dat er drie verdachten zijn aangehouden in deze zaak. Het gaat om Zoetermeerders van 17, 21 en 24 jaar oud. Het steekincident zou het gevolg zijn van een uit de hand gelopen verkeersruzie.

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra

Oswvyo.JPG

GZwOyn.JPG

dyUHgU.JPG

KxcoJh.JPG

kFKjHx.JPG

BhaUEb.JPG

r6ROrO.JPG

KQd9Pw.JPG

cpeW1j.JPG

hUniyB.JPG

WmjaM2.JPG

fGjJNC.JPG

V7D4zd.JPG

OiJBxQ.JPG

zPv8cy.JPG

lbjtkH.JPG

0tQ8Gl.JPG