Man gewond door mes bij vechtpartij Croesinckplein | Regio15.nl

Man gewond door mes bij vechtpartij Croesinckplein

Zoetermeer - Vanmiddag heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op het Croesinckplein; hierbij heeft een man zichzelf verwond met een mes.


De politie ontving rond half vier een melding van een vechtpartij op het Croesinckplein. Agenten gingen ter plaatse en hoorden van getuigen dat de vier ruzie kregen op straat en over en weer naar elkaar beledigingen en bedreigingen hadden gedaan. Aanleiding hiervoor was een woordenwisseling.

Uiteindelijk bleek de woordenwisseling te gaan tussen een 37-jarige man en een 58-jarige man, allebei uit Zoetermeer. De 37-jarige man vernielde ook een auto en verwondde zichzelf met een steekvoorwerp. Ambulancepersoneel bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis.

Verder waren bij de vechtpartij nog een 63-jarige vrouw en een 62-jarige man ook uit Zoetermeer betrokken. Agenten namen deze man en vrouw mee naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor werden zij heengezonden met een proces-verbaal.

De officier van justitie zal bepalen wat er verder gaat gebeuren. De andere twee zitten niet vast maar moeten zich nog op een later moment bij het politiebureau melden voor verhoor. Ook daarna wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Er is enige tijd gezocht naar het steekwapen, een vlindermes, en dat werd aangetroffen onder een geparkeerde auto. De politie had een plaats delict afgezet en de Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht.

Video: Patrick Kramer, Roy Wolters

Foto's: Patrick Kramer, Roy Wolters en Sander van den Berg

wRAXhw.JPG

ZTQy48.JPG

Llxgum.JPG

kSsvJ2.JPG

P9t6sb.JPG

0D6i5g.JPG

Z52wWm.JPG

SVs38W.JPG

lr4laF.JPG

C6dGP9.JPG

j9uzij.JPG

ZqV8zy.JPG

9Z5KvZ.JPG

rKk9IC.JPG

NDRcXF.JPG

ZvbT6a.JPG

6ARNRf.JPG