Gewonde bij steekincident Laan van Wateringse Veld | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonde bij steekincident Laan van Wateringse Veld

Den Haag - Vanavond is een 16-jarige Haagse jongen gewond geraakt bij een steekincident op de Laan van Wateringse Veld.


Omstreeks tien voor half negen kreeg de meldkamer van de politie een telefoontje dat er een steekincident geweest zou zijn op de Sylvain Poonstraat en dat er iemand gewond geraakt was.

Op een parkeerplaats troffen agenten een gewonde jongen aan. Het bleek te gaan om een 16-jarige Hagenaar. De steekpartij zou hebben plaatsgevonden op de Laan van Wateringse Veld.

Enkele getuigen verklaarden dat de verdachte zich mogelijk in een nabij gelegen sportschool zou bevinden. Doordat het slachtoffer een goed signalement gaf, hielden agenten een 22-jarge man uit Den Haag aan die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de steekpartij.

Er is een plaats delict afgezet naast de sportschool en er wordt onderzoek gedaan naar het steekincident. Over de aanleiding is niets bekend.

Door de politiekraan is vanaf de Sylvain Poonsstraat een auto opgehaald, vermoedelijk betrof dat de auto van de verdachte.

Update 13 december: uit informatie van de politie is gebleken dat de aangehouden 22-jarige Hagenaar is heengezonden. Na onderzoek blijkt hij namelijk geen verdachte meer te zijn.

- Tekst gaat door onder de foto's

Video en foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman

qFdo9b.JPG

gkVYzl.JPG

o12YPl.JPG

9HcTc5.jpg

XygJ1N.jpg

3w7CKn.jpg

x9u9c8.JPG

LiCkRx.JPG

yXnBn2.JPG

GAS3H7.JPG

ihE13e.JPG

Pvk4Cf.JPG

- Ook op de kruising van de Laan van Wateringse Veld met de Kopenhagenweg was een plaats delict afgezet. Na onderzoek bleek dat hier de steekpartij had plaatsgevonden.

Forensische Opsporing kwam daar ter plaatse en deed onderzoek naar een bloedspoor dat vanaf de kruising minimaal tot aan het einde van de Kopenhagenweg liep. Ook een handschoen is door de politie aangetroffen en veiliggesteld.

Yr98kW.JPG

WoAjJC.JPG

4FK9lA.JPG

MggecS.JPG

Ow0OCE.JPG

pn8Wtz.JPG

mzywSD.JPG

JJuFJb.JPG

IKDROS.JPG

3VUdGL.JPG

mNulp1.JPG

iUzNvz.JPG

WcqXYu.JPG