Minderjarig meisje neergestoken in woning Roemer Visscherstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Minderjarig meisje neergestoken in woning Roemer Visscherstraat

Den Haag - Hulpdiensten zijn in de avond van Eerste Kerstdag massaal uitgerukt nadat een minderjarig meisje in een woning werd neergestoken. 


Aanleiding van de steekpartij in de Roemer Visscherstraat is onbekend. Er werd behalve meerdere ambulances ook een traumahelikopter gealarmeerd. Het traumateam is uiteindelijk niet ter plaatse geweest; de inzet van het Mobiel Medisch Team (MMT) werd geannuleerd. 

De politie heeft een groot Plaats Delict (PD) afgezet en rechercheurs van de dienst Forensische Opsporing (FO) zijn opgeroepen om de sporen van de steekpartij vast te leggen. De politie heeft diverse getuigenverklaringen afgenomen. 

Het slachtoffertje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een 36-jarige man is aangehouden en door politieagenten naar het politiebureau vervoerd.

Update 17 juli 2018: Tijdens de rechtzaak is duidelijk geworden dat het slachtoffer een 2-jarig meisje was. De 36-jarige dader, de vader van het meisje, heeft haar keel tijdens een ruzie met zijn ex-vrouw met een stanleymes doorgesneden. Omdat omstanders zeer snel ingrepen overleefde de peuter de gruweldaad. De vader bleek teveel gedronken te hebben. De man is veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, waarvan twee jaar voorwaardelijk en een proeftijd van vijf jaar.

Foto's en video: Donny Kooistra en Daan van den Ende

Al0O5g.JPG

xsTqRf.JPG

x8TiET.JPG

nfvhgT.JPG

xDinrR.JPG

RgzFcv.JPG

Ryr8fB.JPG

vKweCe.JPG