Steekincident na inbraak Bachlaan Naaldwijk | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Steekincident na inbraak Bachlaan Naaldwijk

Naaldwijk - Een inbraak in een woning aan de Bachlaan eindigde vanavond in een steekincident, waarbij een 30-jarige bewoner gewond raakte.


Toen de bewoners rond tien uur thuis kwamen, hoorden zij geluiden en ontdekten zij dat er twee inbrekers in hun woning waren. Er ontstond een worsteling waarbij de Naaldwijker een snijwond opliep. De twee verdachten vertrokken in de richting van het gemeentehuis.

Vanwege het incident werden meerdere politie-eenheden, een ambulance en de traumahelicopter met het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd. De inzet van het MMT werd echter gecanceld.

Het gewonde slachtoffer is in de ambulance onderzocht en gelukkig bleek het mee te vallen: hij hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis, maar heeft zich laten behandelen op de huisartsenpost.

De politie heeft in en rond de woning onderzoek gedaan. Daarbij is onder andere een politiehond ingezet. Dit alles heeft nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten. Hun signalement luidt: licht getint, droegen donkere kleding en hadden sjaals voor hun mond. Getuigen wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Video: Roy Wolters

Foto's: Roy Wolters, Olav Spa en Sven Poeze

teutks.JPG

j3wEgo.JPG

ObFzOt.JPG

QhZmVK.JPG

9i4dQ6.JPG

tHzWZI.JPG

xXbJFy.JPG

BcVAHA.JPG

gMgHEw.JPG

2ac4OK.JPG