Gewonde bij steekpartij na verkeersruzie op de Melis Stokelaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonde bij steekpartij na verkeersruzie op de Melis Stokelaan

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen van een steekincident en een verkeersruzie op respectievelijk de Melis Stokelaan en de Fruitweg


Omstreeks half vijf kregen de agenten de melding dat er op de Melis Stokelaan bij een verkeersruzie iemand neergestoken zou zijn. Ter plaatse bleek de vermoedelijke toedracht anders.

Een 32-jarige Haagse was op de kruising van de Fruitweg en de Troelstrakade met haar personenauto bijna in botsing gekomen met een nog onbekende fietser. De fietser ontstak daarop in woede en gaf de bestuurster door het openstaande autoraam een aantal klappen op haar hoofd. Een 49-jarige Delftenaar die achter de vrouw reed en het zag gebeuren, probeerde de man weg te trekken en werd uiteindelijk zelf ook geslagen.

De fietser ging er vervolgens, met zijn fiets aan de hand, vandoor in de richting van de Melis Stokelaan.

Korte tijd later bleek even verderop op de Melis Stokelaan een scooterrijder te zijn gestoken door een man met een fiets. De scooterrijder, een 27-jarige Hagenaar, verklaarde dat hij had gezien dat de man de bestuurster van de auto sloeg en wilde hem daarop aanspreken.

De Hagenaar dacht dat hij vervolgens een klap kreeg van de verdachte, maar bleek door hem te zijn gestoken.

In verband met het steekincident zijn de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan. De traumahelikopter is geland op een voetbalveld aan de Brinckerinkstraat. Het MMT is vervolgens onder andere met een geleende fiets van de landingsplaats naar het plaats delict gereden. Het slachtoffer liep daarbij een oppervlakkige steekverwonding op en mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

De verdachte is een donker getinte man van ongeveer 35 jaar oud en 1.75m lang. Hij had een kort Afro kapsel en een ongeschoren gezicht/baardje. Hij droeg zwarte werkkleding, een zwarte rugtas en verplaatste zich op een witte damesfiets.

Foto's: Nick van Mourik

HCRzea.JPG

vdF0wG.JPG

c1p2hl.JPG

PAOkj6.JPG

I8oRny.JPG

G5u4LC.JPG

DuYpHd.JPG

QOIrzm.JPG

jzokwL.JPG

Cuaa6w.JPG