23-jarige Hagenaar zwaargewond na steekpartij in de Keizerstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

23-jarige Hagenaar zwaargewond na steekpartij in de Keizerstraat

Scheveningen - Bij een steekpartij in de Keizerstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt.


Omstreeks kwart over twaalf kreeg de meldkamer een melding van een steekpartij. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en agenten hebben direct een groot Plaats Delict (PD) afgezet. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Den Haag, had verwondingen bij zijn hals. 

De traumahelikopter uit Rotterdam is geland op het strand van Scheveningen. Het Mobiel Medisch Team (MMT) heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de eerste hulp aan het slachtoffer.

Het slachtoffer van de steekpartij, een jonge man, is na eerste behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) reed met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) doen uitgebreid onderzoek. De politie laat via social media weten dat er vier personen zijn aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de steekpartij.

Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend. 

Update: het 23-jarige slachtoffee raakte volgens de politie zwaargewond en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Op aanwijzing van getuigen trof een andere politie-eenheid de verdachten, volgens de getuigen een gezin, aan in de omgeving. Zij werden aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De verdachten zijn afkomstig uit Enschede en 47, 49, 14 en 19 jaar oud. Toen later bleek dat twee vrienden van het slachtoffer ook als verdachten moesten worden aangemerkt, werden ook zij aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak, en de rol van elk van de aangehouden verdachten daarin.

Foto's en video: Daan van den Ende, Donny Kooistra, Rene Hendriks en Nicky Pronk

8lJx4U.jpeg

w PEEN1102a 1

MRHWrP.JPG

bWKZHO.JPG

3usabl.JPG

sugvKe.JPG

w 5DEM8458b 1

NHeVuV.JPG

OvL6aw.JPG

3GV2jv.JPG