Zwaargewonde bij steekpartij in centrum Den Haag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Zwaargewonde bij steekpartij in centrum Den Haag

Den Haag - Bij een steekpartij in het centrum van Den Haag is zondagochtend een man zwaargewond geraakt; een 26-jarige Utrechter is aangehouden.


Rond tien over vijf werd het steekincident gemeld bij de politie. Een man bleek zwaargewond in de Herenstraat te liggen.

Volgens getuigen kregen het slachtoffer en de verdachte ruzie met elkaar in een eetgelegenheid in de Herenstraat. Buiten mondde de ruzie uit in het steekincident.

Onder andere het Mobiel Medisch Team (MMT) werd gealarmeerd en was met de traumahelikopter onderweg; de komst daarvan kon vanwege de toestand van het slachtoffer echter niet afgewacht worden en daarop werden zij afbesteld. 

Het slachtoffer is met spoed (A1) in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette een groot Plaats Delict (PD) af. Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) hebben onderzoek verricht.

Door camerabeelden van stadstoezicht kwam de politie de 26-jarige verdachte op het spoor. In een woning aan het Bleijenburg heeft de politie de verdachte aangehouden. Om de woning te kunnen betreden hebben agenten eerst een deur moeten forceren. 

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra

S9AALB.JPG

d4Gd9R.JPG

lypoCI.JPG

06DD8j.JPG

UiAGGe.JPG

ndy3yR.JPG

SLwKG9.JPG

hUtYel.JPG

AkE3uf.JPG

QYJfm1.JPG

sw89oL.JPG