Vrouw gewond geraakt bij beroving Delft | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vrouw gewond geraakt bij beroving Delft

Delft - Een bewoonster van de Artemisstraat is vanmiddag gestoken en beroofd van haar tas.


Het slachtoffer raakte hierbij gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een onbekende man ging er met de tas van het slachtoffer vandoor.

Rond 17.58 uur kregen agenten de melding dat er een vrouw ter hoogte van een appartementencomplex op de Artemisstraat was gestoken.

Nadat agenten de 56-jarige vrouw aantroffen hebben zij direct de hulpverlening opgestart. De vrouw bleek meerdere keren te zijn gestoken. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De vrouw verklaarde dat zij voor haar appartementencomplex werd benaderd door een onbekende man die haar tas probeerde te pakken. In de worsteling die daarop volgde werd zij door deze man meerdere keren gestoken en werd haar tas losgesneden. Hierna vluchtte de man in de richting van de Westlandseweg. De tas van het slachtoffer werd later teruggevonden.

De man had een donkere huidskleur en is circa 1.80 lang. Hij droeg een blauwe muts, had een blauwe jas, en blauwe broek aan. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 20 en 25 jaar oud.

Foto's: Donny Kooistra

NeRXH1.JPG

IjonhE.JPG

99OXgW.JPG

LVhiy9.JPG

ru9gCe.JPG

vQ98j4.JPG

PKRqPw.JPG