Man (19) zwaargewond bij steekpartij Wenckebachstraat | Regio15.nl

Man (19) zwaargewond bij steekpartij Wenckebachstraat

Den Haag - Bij een steekpartij in de Wenkebachstraat is zaterdagochtend omstreeks 04:00 uur een persoon zwaargewond geraakt.


De 19-jarige man stond met zijn auto op een parkeerterrein toen er plotseling twee onbekende mannen op hem afkwamen. Eén van de mannen stak het slachtoffer in zijn hoofd.

De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en heeft een Plaats Delict (PD) afgezet met politielint. Het slachtoffer is vermoedelijk na de steekpartij op de Wenckebachstraat richting de Rijswijkseweg gelopen.

De man had een flinke hoofdwond en verloor veel bloed. Naast een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plaatse gevraagd.

Het slachtoffer is in de ambulance door personeel van de ambulancedienst onderzocht. Het MMT is na korte tijd ter plaatse te zijn geweest retour richting de kazerne gereden. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd.

Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) en rechercheurs doen onderzoek.

Er is nog niemand aangehouden in verband met de steekpartij. De politie heeft (helaas) geen signalement van de verdachten. 

Video en foto’s: Daan van den Ende 

eWctOy.JPG

5yeQs7.JPG

2FnRX3.JPG

Chm1xF.JPG

zuKf9t.JPG

fbWgco.JPG

3Jm9vU.JPG

nAFy7S.JPG

qC3fAp.JPG