Drie gewonden bij steekpartij Lange Beestenmarkt | Regio15.nl

Drie gewonden bij steekpartij Lange Beestenmarkt

Den Haag - Vanmiddag zijn er op de Lange Beestenmarkt drie personen gewond geraakt bij een steekpartij.


De melding van het steekincident kwam rond tien voor twee binnen bij de meldkamer. 

Direct werden politie, drie ambulances, de Officier van Dienst Geneeskundig (OvD-G) en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. De traumahelikopter is op een veldje bij het Helena van Doeverenplantsoen geland.

Agenten die als eerste ter plaatse kwamen hebben direct eerst hulp verleend aan de slachtoffers. Het zou gaan om drie slachtoffers. Ambulancepersoneel en de artsen van het MMT hebben daarna de zorg overgenomen. 

Twee slachtoffers zijn met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Een derde slachtoffer wordt nog in de ambulance onderzocht.

Getuigen hebben gezien dat twee daders na het steekincident zijn weggerend in de richting van de Boekhorststraat / Doubletstraat.

Eén verdachte is ongeveer achttien jaar met een lichte huidskleur. Verder droeg hij een grijze muts en een grijze broek. De andere verdachte is ook ongeveer achttien jaar en licht getint. Hij droeg een langere blauwe jas met een bontkraag en hij had een grijze jongging-of trainingsbroek aan.

De politie heeft een gedeelte van de straat afgezet met linten, en er is een onderzoek gestart.

Update 17.40 uur: de politie meldt dat er drie verdachten zijn aangehouden, te weten Hagenaars van 17, 24 en 25 jaar.

Video en foto's: Rene Hendriks

9D9IBW.JPG

TAKctp.JPG

9emzjE.JPG

KHzaxq.JPG

0LKhuU.JPG

QeLFVe.JPG

YM5L7B.JPG

CYCkbb.JPG

QR1pmV.JPG

AZnlWb.JPG

UMCRF1.jpg

VJ1F2i.JPG

De politie doorzocht de buurt. Mogelijke verdachten werden staande gehouden en gefouillieerd. In dit geval bleek de passant er niets mee te maken hebben, en mocht zijn weg vervolgen. Politiewagens en motoren cirkelden door de buurt.

YRjT0B.JPG

NhNCNS.JPG