Drie aanhoudingen na steekpartij Prinsenhof | Regio15.nl

Drie aanhoudingen na steekpartij Prinsenhof

Leidschendam - Vanochtend zijn na een steekpartij bij het Prinsenhof drie personen (twee mannen en een vrouw) aangehouden.


De melding van de steekpartij kwam om even na half negen binnen bij de meldkamer van de politie. De steekpartij vond zo te zien plaats op straat; in de buurt van het pand 'De Waterlelie', een kindercentrum.

Meerdere eenheden van de politie, de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden opgeroepen.

Twee mannen zouden tijdens een ruzie in de relationele sfeer een handgemeen hebben gehad. Eén van de mannen is hierbij gewond geraakt. De verwondingen bleken volgens de politie mee te vallen. Beide mannen zijn aangehouden.

De gewonde man is door het ambulancepersoneel verzorgd en naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een derde persoon, een vrouw, is aangehouden. Waarvan zij wordt verdacht is niet bekend.

De traumahelikopter was in de omgeving geland, maar de inzet bleek uiteindelijk niet nodig. Na korte tijd is de bemanning weer teruggekeerd naar de helikopter.

De politie heeft nabij het pand van 'De Waterlelie' een Plaats Delict (PD) afgezet.

Update 11:30: Volgens Omroep West ging het om twee vaders, die een langlopende ruzie nu uitvechten door te steken met een schroevendraaier. Het slachtoffer is in het hoofd gestoken. De vrouw is aangehouden omdat zij de schroevendraaier probeerde te verstoppen.

Foto's en video: Rene Hendriks

aHY1OZ.JPG

oX3I3e.JPG

BddklQ.JPG

F6GYcb.jpg

SWmpqh.jpg

CB8OqL.JPG

AUqqSi.jpg

af13ve.JPG