Zwaargewonde na steekpartij bij benzinepomp aan de Zoetermeerse Rijweg | Regio15.nl

Zwaargewonde na steekpartij bij benzinepomp aan de Zoetermeerse Rijweg

Den Haag - Op vrijdagochtend heeft een steekpartij plaatsgevonden op of nabij het Esso benzinestation aan de Zoetermeerse Rijweg in Den Haag.


Het slachtoffer werd onder het bloed voor de ingang van de shop aangetroffen, maar het is nog onduidelijk waar de steekpartij precies heeft plaatsgevonden.

De situatie trok snel de aandacht van de hulpdiensten. Het Mobiel Medisch Team (MMT) arriveerde, niet met de gebruikelijke helikopter, maar per auto om medische bijstand te verlenen aan het slachtoffer. De ernst van de verwondingen maakte de snelle komst van gespecialiseerde medische hulp noodzakelijk.

De politie heeft het benzinestation en de directe omgeving afgesloten en afgezet met politielint.

Het benzinestation is op dit moment niet toegankelijk voor het publiek, wat tot enige overlast voor automobilisten kan leiden. Tot zover zijn er geen verdachten opgepakt en de politie vraagt getuigen of mensen met informatie zich te melden om het onderzoek verder te helpen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven. Ook over de oorzaak is vooralsnog niets bekend. 

Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. Personeel van de ambulancedienst heeft een tweede persoon onderzocht, de relatie van deze man tot het slachtoffer is nog niet bekend. 

Beeld: Daan van den Ende

1p1EEw.JPG

PEkgyM.JPG

fYyaBn.JPG

hhQ1rb.JPG

xEcCMs.JPG

W86nTE.JPG

yGiNCe.JPG

GR07Cb.JPG

Ohif7y.JPG

V7W218.JPG

36XqiY.JPG

FrggWu.JPG

wxoHbP.JPG