Steekpartij Bartokpad Delft | Regio15.nl

Steekpartij Bartokpad Delft

steekpartij

th-DSC_0210Delft - Rond tien voor acht vanavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden bij, dan wel in de buurt van een Chinees restaurant aan het Bartokpad.


Hierbij is een 46-jarige man uit Delft gewond geraakt. De poltiie heeft een 23-jarige man uit Maassluis aangehouden als verdachte.

Er ontstond ruzie tussen de twee mannen, nadat de man uit Maassluis stond te plassen tegen de loods van het slachtoffer. Het slachtoffer sprak de man hierop aan en uiteindelijk liep het uit op een handgemeen. De man liep vervolgens een afhaalrestaurant binnen, waarop het slachtoffer achter de man aan liep. De vechtpartij ging binnen verder, waarbij twee medewerkers van het restaurant en twee gasten de mannen uit elkaar probeerden te halen. In de worsteling is het slachtoffer gestoken. De man is in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen.

De politie heeft de omgeving van het restaurant enige tijd afgezet en heeft een aantal personeelsleden van het restaurant als getuige ondervraagd. De recherche heeft ter plaatse een onderzoek uitgevoerd.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Chavez van Leeuwen

DSC_0219

DSC_0210

DSC_0203

DSC_0198

DSC_0222