Steekpartij op Hoefkade; dader voortvluchtig | Regio15.nl

Steekpartij op Hoefkade; dader voortvluchtig

20110924-kop

t-IMG_7115Den Haag - Bij een steekpartij op de Hoefkade is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt.



De steekpartij vond even na 16.00 uur plaats en vloeide voort uit een ruzie in een winkel. De eigenaar van een tabakswinkel kreeg ruzie met een klant en werd te hulp geschoten door een 20-jarige collega-winkelier. De ruzie werd op straat vorotgezet en daarbij werd de 20-jarige winkelier in zijn rug gestoken. De dader vluchtte weg.

Op basis van het signelament werd later in de buurt een verdachte aangehouden; deze bleek na onderzoek niets met de zaak te maken te hebben en werd weer vrijgelaten.

De politie is dus nog steeds op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden. Ook mensen die de verdachte herkennen aan de hand van het volgende signalement worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Hoefkade, op telefoonnummer 0900-8844. Het gaat om een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Tijdens het incident droeg hij een beige/bruine jas tot op de heup met daaronder een zwart shirt, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. Hij is gevlucht in de richt van de Stationsweg (Station Hollands-Spoor).

Kijk hier voor het persbericht van politie Haaglanden.

Video: Marco Mattheijer

Foto's:Marco Mattheijer en Ruben van Essen

w-IMG_7108

w-Mattheijer-Hoefkade_1

w-Mattheijer-Hoefkade_2

w-IMG_7110

w-IMG_7112

w-IMG_7115

w-Mattheijer-Hoefkade_4