Arrestatieteam grijpt in op De Haar | Regio15.nl

Arrestatieteam grijpt in op De Haar

Leidschendam - Uiteindelijk leek er vanmiddag een arrestatieteam van de politie voor nodig om een verward persoon uit een huis aan De Haar te halen.


In eerste instantie werd geprobeerd om op de bewoner in te praten, en hem te bewegen naar buiten te komen. Toen dat na verloop van tijd niet lukte, is besloten om het AT in te zetten. Het arrestatieteam heeft de woning zowel vanaf de voordeur als vanaf de balkonzijde benaderd. Om het balkon te bereiken hebben ze zich van het dak naar beneden laten zakken.

Op het moment van de inval werd er een 'flash-bang granaat' gegooid om de eventuele aanwezigen te desorienteren. Daarna is het arrestartieteam naar binnen gegaan. Maar na het binnentreden bleek uitendelijk dat er niemand in de woning aanwezig was.

De bewoners mochten gedurende enkele uren niet naar binnen, maar gezien het mooie weer was het niet zo'n probleem om op straat te blijven wachten.

Foto's: Rene Hendriks

w PEEN0460

w PEEN0478

w PEEN0479 1

bG2xZO.JPG

rpCrye.JPG

dgvGX5.JPG

6y2VtT.JPG

Mw8jUB.JPG

P5JIbZ.JPG

KvfXdU.JPG

PWHuUS.JPG

yO6Rvr.JPG

2eOjEI.JPG

kTkqy1.JPG

CAnCIR.JPG

IetKc3.JPG

BNfcrK.JPG

WbsW0h.JPG

Update: De man was 's avonds weer thuis. Ook nu is het arrestatieteam weer opgeroepen, maar hij is zonder al teveel problemen 'naar buiten gepraat' en meegenomen in de ambulance.

Foto's: Rene Hendriks en Bob van Keulen
5FgpcB.JPG

AQWdhf.JPG

1wV8kn.JPG

6D1vPF.JPG

oxEbqe.JPG

wPa779.JPG

jf2sr8.JPG

w IMG 2252