Arrestatieteam overmeestert verwarde man in flatwoning | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Arrestatieteam overmeestert verwarde man in flatwoning

Zoetermeer - Het arrestatieteam heeft vanochtend een verwarde man overmeesterd in zijn woning op het Laveibos.


Rond zeven uur hebben de hulpdiensten zich verzameld rond een flat aan het Laveibos. Een verwarde man, die zich in zijn woning op de 3e etage bevond, dreigde zichzelf iets aan te doen. 

Behalve de politie, die met kogel- en steekwerende vesten aan aanwezig was, is ook de brandweer ter plaatse gekomen met een springkussen.

Het arrestatieteam is ingeschakeld om de man te kunnen overmeesteren. Een onderhandelaar heeft geprobeerd op de man in te praten, maar dat leidde niet tot het gewenste resultaat. Leden van het arrestatieteam hebben zich naast de flat gereed gemaakt en zijn uiteindelijk de woning binnengevallen.

Met behulp van hydraulische apparatuur is de deur van de woning ontzet. In de woning is de man overmeesterd en aangehouden. De man is hierna overgebracht naar het politiebureau in Zoetermeer.

Politiebureau

De man is in een cel in het politiebureau aan het Burgemeester Wegstapelplein in Zoetermeer opgesloten en even later onwel geworden. De ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter uit Rotterdam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter is geland op een grasveldje nabij het politiebureau. De arts en verpleegkundige van het MMT bleken echter niet meer nodig en konden snel weer retour. Het ambulancepersoneel heeft de man verzorgd en vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's en video: Roy Wolters en Sven Poeze

tv3RFI.jpeg

k5s4Wf.jpeg

zuI4HF.jpeg

OqFEXS.JPG

EkkLeG.jpeg

dx8fGM.JPG

v71goZ.JPG

0y0AEQ.jpeg

j4J7HS.jpeg

LkFKh7.jpeg

BFl8DN.jpeg

t3vEPp.jpeg

 

si1Fyg.JPG

LZ3kN9.jpeg

z7RPej.jpeg

BrJEt6.jpeg

7PUbX6.JPG

CAJoVF.JPG