Verwarde man met mes aangehouden in Den Hoorn | Regio15.nl

Verwarde man met mes aangehouden in Den Hoorn

Den Hoorn - Agenten hebben vrijdag op zaterdagnacht een verwarde man aangehouden die rond de Sterappel voorbijgangers met een mes achterna zat.


Even na middernacht kwam bij de politie een melding binnen van een man die met een mes diverse voorbijgangers bedreigde. Diverse politie eenheiden uit Delft en het Westland werden ter plaatse gestuurd toen de melding kwam dat de man te water was geraakt langs de Lookwetering nabij de kruising met de Victoria.

Brandweereenheden, met onder andere duikers, werden hierop gealarmeerd om de man uit het water te halen. Na een korte zoektocht van de politie bleek de man al weer het water verlaten te hebben en kon hij uiteindelijk worden aangehouden op de Hoornsewal. 

Nadat de man geboeid was werd hij onwel en werd een ambulance ter plaatse gevraagd. Het ambulancepersoneel heeft de man na een controle in de ambulance weer overgedragen aan de politie, die hem naar de OVP (opvang verwarde personen) heeft gebracht. De man blijkt een bekende van de politie. Voor zover bekend heeft hij niemand verwond met het mes.

De politie heeft in de omgeving een korte zoekactie gehouden naar het mes, maar deze is niet meer aangetroffen.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper

KawJfZ.JPG

N6Efbu.JPG

B3PE0w.JPG

Pua3gN.JPG

oDQHCE.JPG

eLesPU.JPG

VMjPas.JPG

XNskl2.JPG

IusfBM.JPG