Mogelijk persoon te water Viaductweg | Regio15.nl

Mogelijk persoon te water Viaductweg

RJH-KOP

RJH-thumbDen Haag - De brandweer en de ambulancedienst werden vanmiddag om 12:53 uur naar de Waldorpstraat / Viaductweg gestuurd voor een persoon te water.



Medewerkers van de ambulancedienst zagen omstreeks dat tijdstip een vermoedelijk dronken persoon lopen op de Waldorpstraat; zij hielden de man in het oog. Bij het water ter hoogte van de Viaductweg was de man plotseling verdwenen.

Gezien de grote kans dat de persoon te water was geraakt, rukte de brandweer met veel materiaal uit en zijn er duikers aldaar te water gegaan. Vanwege de daadwerkelijke inzet van twee duikploegen is er opgeschaald naar middel waterongeval. Na ongeveer 50 minuten vergeefs zoeken is de zoektocht gestaakt.

Tijdens het zoeken naar de mogelijke drenkeling kwamen de duikers in het water twee personenauto's tegen, mogelijk afkomstig van diefstal. Nadat de zoekactie naar de drenkeling was gestaakt, heeft de brandweer haar efforts gericht op het bergen van deze voertuigen. Hierbij is onder andere de grote kraan van de brandweer ingezet. Beide gevonden voertuigen staan waarschijnlijk als gestolen gesignaleerd.


Foto's: Robert John Henderson en Shane Alders

RJH1

RJH2

 

RJH6

RJH7

w-IMG_5053

RJH4

w-IMG_5079

RJH10

RJH11

RJH13

RJH14

RJH15

RJH16