Auto te water Vlielandseweg Pijnacker | Regio15.nl

Auto te water Vlielandseweg Pijnacker

Pijnacker - Hulpverleners hebben vanochtend een ouder echtpaar gered dat met hun auto te water was geraakt aan de Vlielandseweg.


Het echtpaar was op weg naar de verjaardag van een familielid, maar het ging vermoedelijk verkeerd bij het achteruit rijden vanaf de Wethouder van de Vaartlaan. Als gevolg hiervan belandde de auto met het echtpaar in het water langs de Vlielandseweg. Gelukkig bleef de auto voor het grootste deel boven water.

Meteen werden politie, brandweer en ambulancedienst ter plaatse gestuurd. De beide inzittenden konden niets anders doen dan de komst van de hulpverleners afwachten. Met eendrachtige samenwerking hebben politie- en brandweermensen de beide inzittenden op het droge gekregen, maar niet nadat eerst een bos bloemen droog en wel aan de kant was gebracht.

Het ambulancepersoneel heeft zich direct ontfermd over de beide inzittenden. Na onderzoek in de ambulance zijn zowel de man als de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd.

Berger Vreugdenhil heeft de auto uit het water getakeld. De Vlielandseweg was enige tijd afgesloten als gevolg van het ongeval.

Foto's: Jonathan de Bruin, Marco Hoope, Roy Wolters en Dejan Jeremic

w-Auto te water Vlielandseweg-2

w-IMG 4384

w-Auto te water Vlielandseweg-7

w-Auto te water Vlielandseweg-13

w-Auto te water Vlielandseweg-15

w-Auto te water Vlielandseweg-20

w-IMG 4415

w-Auto te water Vlielandseweg-25

w-IMG 4426

w-Auto te water Vlielandseweg-28

w-IMG 2563

w-IMG 2564

w-IMG 1851

w-IMG 1853

w-IMG 1854

w-IMG 1858

w-IMG 1865