Auto te water op de Kleihoogt | Regio15.nl

Auto te water op de Kleihoogt

Berkel en Rodenrijs - Vanavond is op de Kleihoogt een auto met meerdere inzittenden te water geraakt.


Rond half acht is een personenauto met drie inzittenden door onbekende oorzaak ondersteboven in het water terecht gekomen.

Omstanders gingen snel te water en hebben de inzittenden uit het voertuig bevrijd, waarna zij direct zijn begonnen met het reanimeren van één van de slachtoffers.

De hulpdiensten waaronder de politie, brandweer en meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Ook de Traumahelikopter Lifeliner 1 uit Amsterdam werd gealarmeerd, Uit onze regio (Haaglanden) werden enkele brandweervoertuigen en een ambulane naar het ongeval gedirigeerd.

De hulpverleners hebben de medische zorg voor de slachtoffers overgenomen. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft in het water gezocht naar eventuel meer slachtoffers, maar die zijn niet aangetroffen.

Het Mobiel Medisch Team is met de traumahelikopter nabij het incident geland; ook een politiehelikopter heeft enige tijd rond het incident gevlogen en landde naast de traumahelikopter.

De politie heeft langere tijd onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de personenauto uit het water gehaald. De personenauto is in beslag genomen en wordt later onderzocht.

Foto's: Olav Spa en Pascal Kuster

yIInOz.jpeg

lIpI0P.jpeg

61XdK9.jpeg

zWAoG9.jpeg

QxfEba.jpeg

kfWchp.jpeg

Dpwlgj.jpeg

SgQYkj.jpeg

H2xbPz.jpeg

ANeMl2.jpeg

aRPWgS.jpeg

9tePaD.jpeg

4yJexS.jpeg

BuUi6P.jpeg