Voertuig te water langs de A4; bestuurder er vandoor | Regio15.nl

Voertuig te water langs de A4; bestuurder er vandoor

Leidschendam - Vanmorgen is een auto te water geraakt vanaf de snelweg A4. De bestuurder is er vandoor.


Het ongeval vond plaats rond kwart over negen, op de rijbaan richting Rotterdam, op het weggedeelte tussen tussen Leiden en Leidschendam. Althans: toen werd het (vermoedelijk door de chauffeur van een passerende vrachtwagen) gemeld.

In verband met deze melding werden politie, Rijkswaterstaat, ambulancedienst en diverse brandweereenheden uit Haaglanden en Hollands-Midden met spoed naar de lokatie gestuurd.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten weliswaar een auto in het water aan, maar de inzittende(n) waren in geen velden of wegen meer te bekennen. De inzittenden zijn waarschijnlijk recreatiegebied 'Vlietlanden' in gelopen.

Brandweerduikers hebben in het water rond de auto gezocht naar eventuele personen, maar niemand aangetroffen. Met behulp van de grote kraan van brandweer Haaglanden zal de auto worden opgetild en zal onder de auto worden gezocht.

Inmiddels zijn agenten in recreatiegebied Vlietlanden aan het zoeken naar eventuele inzittenden.

Om de grote kraan ruimte geven om op te stellen is de oprit van de A4 Leiden richting Leidschendam afgesloten. De kraan blokkeert namelijk de volledige rijbaan.

Update 10.10 uur: de politie meldt dat de bestuurder elders is aangetroffen en zich zal moeten verantwoorden voor het ongeval.

Video en foto's: Rene Hendriks

dQ6gzx.JPG

qUK79X.JPG

UuF3h7.JPG

bOWZSU.JPG

hhys0N.JPG

hM927m.JPG

XRMlKc.JPG

EaoHet.JPG

RbdMAi.JPG

bRPJ14.JPG

ozBO7P.JPG

gscvq4.JPG

LG8isE.JPG

p6dQqb.jpg

QTtQEV.JPG

ILWrnN.JPG

sfG6BO.JPG

Egckpv.JPG

PD1CJz.JPG