Dronken droppie te water in Zoetermeer | Regio15.nl

Dronken droppie te water in Zoetermeer

th-dsc_8392Zoetermeer - Hoewel de brandweer het in deze oud- en nieuwnacht zeer druk had met de verschillende brandjes, kwamen er tussendoor ook nog wel eens meldingen binnen van een geheel andere aard. Zo ook rond 02.15 uur, toen een melding binnenkwam van een drenkeling aan de Zilverberkzoom.


Hierop rukten diverse eenheden uit, waaronder een tankautospuit, een redvoertuig en een waterongevallenwagen. Ter plaatse bleek een jongen met zijn fiets het aldaar gelegen water in te zijn gereden. De jongen had bij aankomst van de eerste voertuigen het water al verlaten.

Personeel van een gealarmeerde ambulance heeft de jongen nagekeken en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De ouders van het slachtoffer waren eveneens ter plaatse gekomen en waren al aanwezig voor de brandweer. Echter, in de enorme baggertroep hadden zij zich met de auto vastgereden. De brandweer heeft nog even door middel van het aanbieden van wat hand- en spandiensten zorg gedragen voor het lostrekken van de auto.

De oorzaak van het natte pak van de jongen moet zeer waarschijnlijk gezocht worden in het feit dat hij wat teveel aan Bacchus had geofferd.

Foto's: Martijn Roggeveen

dsc_8392

dsc_8395

dsc_8404

dsc_8409