Auto te water Lotsweg Den Hoorn | Regio15.nl

Auto te water Lotsweg Den Hoorn

lotswegth-TDK_8540Den Hoorn - Vanochtend is rond half zeven in het water tussen de Lotsweg en de A4 een auto aangetroffen.


De auto lag op zijn kop in het water en het was onduidelijk of er zich nog personen in bevonden. Om die reden zijn agenten het water ingegaan om te zoeken naar eventuele inzittenden en is tevens de brandweer gealarmeerd. Deze rukte uit met 'groot materieel' zoals dat heet: 2 waterongevallenwagens, een hulpverleningsvoertuig, een tankautospuit en de grote kraan.

Na aankomst van de brandweer hebben de duikers het water rond het voertuig doorzocht. Hierna is de auto met behulp van de kraan van het hulpverleningsvoertuig aan de kant getrokken en vervolgens opgetakeld door de grote kraan. Hierop bleek dat er zich in het voertuig zelf geen inzittenden bevonden. Tenslotte is nog een keer gezocht in het water/de modder en de conclusie was dat de inzittenden kennelijk de locatie van het ongeval hadden verlaten.

De vier agenten van bureau Delft die in het water hadden gezocht, konden daarna op het bureau wel een warme douche gebruiken. De bestuurder van de auto, waarvan de gegevens bekend zijn, kan nog wel een hartig woordje met de politie tegemoet zien. Het voertuig is door de politiekraan afgevoerd naar bureau Zichtenburg.

Video: Tim de Kleyn

Foto's: Cees en Tim de Kleyn

W2TDK_8504l

W2TDK_8512

W2TDK_8521

W2TDK_8540l

W2TDK_8551

W2TDK_8557

W2TDK_8574

W2TDK_8584

W2TDK_8594