Geluk bij een ongeluk..... | Regio15.nl

Geluk bij een ongeluk.....

20110930-Wippolderlaan

t-TDK_7262Wateringen - Een bejaard echtpaar had vanmiddag alle geluk van de wereld nadat zij op de N211 (Wippolderlaan) te water waren geraakt.



Ondanks het feit dat de alarmering van de brandweereenheden exact om 13:13:13 uur plaatsvond en (voor de bijgelovigen) dit incident dus alles in zich had van een naderende tragedie, kwamen zij er zonder kleerscheuren vanaf.

Dat hadden zij dus te danken aan een dosis geluk en de doortastendheid van enkele voorbijgangers. Rond genoemd tijdstip kwam de auto - vermoedelijk na te zijn aangetikt door een passerende vrachtwagen - op de rijbaan richting Den Haag in het water terecht ter hoogte van firma Blansjaar. Gelijk werden de hulpdiensten op de hoogte gebracht, waaronder politie- en brandweereenheden. Enkele voorbijgangers hebben de inzittenden uit het voertuig weten te halen.

De brandweer werd hierop afbesteld en is ook niet ter plaatse geweest. Beide inzittenden zijn onderzocht door het gealarmeerde ambulancepersoneel maar mankeerden ogenschijnlijk niets en werden dan ook niet vervoerd. De politie is op zoek naar de doorgereden vrachtwagen. De N211 was in de richting van Den haag tijdelijk afgesloten als gevolg van dit incident.

Een berger heeft de personenauto uit het water gehaald en afgevoerd.

Foto's: Tim de Kleyn

w-TDK_7258

w-TDK_7262

w-TDK_7266

w-TDK_7271

w-TDK_7280