Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 44

thumb-44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 44 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 01 november:

Delft - De brandweer rukte vanmiddag rond half drie uit naar de Abtswoudseweg voor een mogelijke drenkeling. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een bromfiets aan in een sloot, welke zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig was. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de bromfiets.

Foto: Sander Paardekooper

sanbar_img_0459

Den Haag - Op de Paviljoensgracht is vanmiddag omstreeks 14.53 uur een voertuig op een poller gereden. Door de aanrijding liepen er vloeistoffen uit het voertuig. De personenauto is door een bergingsbedrijf meegenomen. EcoLoss heeft zorg gedragen voor het opruimen van de uitgestroomde vloeistoffen.

Foto's: Dejan Jeremic

2010-11-01-01

2010-11-01-02

Den Haag - Rond half zes vanmiddag vond er een aanrijding plaats in de Coevordenstraat. Een jongen op een kinderfiets is bij het oversteken aangereden door een bestelwagen. Gelukkig vielen de verwondingen mee. De jongen is ter plaatse nagekeken in de ambulance.

Foto's: Mike Boer

w-img_4319

w-img_4320

Dinsdag 02 november:

Den Haag - Op de Maanweg heeft om half tien een aanrijding plaatsgevonden tussen twee busjes. De ambulancedienst heeft de inzittenden van beide voertuigen nagekeken, maar heeft niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Met hulp van de politie hebben de bestuurders de schadeformulieren ingevuld.

Foto's: Tim de Kleyn

w-img_0494

w-img_0500

Den Haag - Rond kwart voor vier kwam op de hoek van de Weimarstraat met de Valkenboskade een man ten val in een bus van HTM-lijn 20. Het is niet bekend of hier een remactie door de chauffeur van de bus aan vooraf is gegaan. In elk geval bleek de komst van de ambulance noodzakelijk. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer een nekkraag om gedaan. Hierna is hij vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Marco Vos

wm-img_0454

wm-img_0465

Kwintsheul - Ook de politie heeft wel eens een keer pech. Zo ook een eenheid van bureau Westland. Zij kwamen op de Heulweg stil te staan langs de weg. De politiekraan moest het voertuig wegslepen.

Foto: Cees de Kleyn

dsc_0414

Den Haag - Op de Troelstrakade is vanmiddag omstreeks 17.30 uur een fietser geschept door een bestelbusje. De fietser is door het personeel van de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden.

Foto's: Maurice Schotman

2010-11-02-01

2010-11-02-02

Woensdag 03 november:

Zoetermeer - Vanochtend heeft er omstreeks 07.10 uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Europaweg. Aan het eind van de tunnelbak reed een personenauto achterop zijn voorganger. De ambulancedienst is ter plaatse geweest; het is ons niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis vervoerd is. Een bergingsbedrijf heeft de auto's meegenomen.

Foto: Ricardo Bonsang

2010-11-03-01

Vrijdag 05 november:

Den Haag - De dag begon slecht voor een bewoner van de Parelmoerhorst in de wijk "Mariahoeve". Een pannetje op het vuur zorgde voor veel rook en stank in de woning. De brandweer zette het pannetje op het balkon en ventileerde de woning.

Foto's: Machiel Janssen

w-img_0921

w-img_0935

Den Haag - Op de Westvlietweg werd een binnenbrand gemeld. Eenmaal ter plaatse bleek het om een buitenbrand te gaan. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Video: René Hindriks

{flv}20101105{/flv}

Voorburg - Op de Laan van Nieuw Oosteinde, ter hoogte van de Nicolaas Beetslaan, is vrijdagmiddag even voor zes uur een bestuurster van een scooter gewond geraakt na een aanrijding. De bestuurster is door personeel van de ambulancedienst nagekeken en ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Het overige verkeer ondervond enige hinder vanwege de aanrijding.

Foto's: Lucien de Vries

dsc_1232

dsc_1238

Den Haag - Bijna gelijktijdig met de melding van de brand in een fonduepan aan de Starrenburglaan in Wassenaar, werden de brandweerkazernes Den Haag-Laak en Rijswijk gealarmeerd voor een binnenbrand in een bedrijfspand aan de Binckhorstlaan. Eenmaal ter plaatse bleek er niet veel aan de hand te zijn. Het nader bericht was dan ook 'brandgerucht'.

Foto: Sander Paardekooper

sanbar_img_0616

Zaterdag 06 november:

Den Haag - Twee kinderen zijn vanmorgen aangereden op de Beethovenlaan, ter hoogte van de Pisuissestraat. De kinderen, waarvan één op een skelter zat en de ander op een fietsje, staken aldaar een zebrapad over. Echter, een automobilist zag de twee over het hoofd en reed de kinderen aan. De twee kinderen werden door ambulancepersoneel nagekeken, maar het bleek gelukkig allemaal mee te vallen. Na het ontvangen van een troostbeertje werden de twee kinderen wel even voor de zekerheid door de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's: Mike Boer

img_4740_-1

img_4759_-1

Den Haag - Vanavond heeft er in de Ligusterstraat een kleine brand in een schoorsteen gewoed. De brandweer heeft een redvoertuig ingezet om de schoorsteen met behulp van de ramoneur te ontdoen van de brandende roetdeeltjes.

Foto's: Martin Taal

dsc_0035-1

dsc_0029

Zondag 07 november:

Pijnacker - Rond half vijf werd de brandweer naar de De Visserlaan gestuurd voor een binnenbrandmelding. Ter plaatse trof de brandweer een kleine brand aan in een kelderbox. De brand was snel geblust, maar het kostte de brandweer wel wat moeite om de kelders en het portiek rookvrij te maken. Hiervoor werden onder ander enkele ramen ingeslagen.

Foto's: Jonathan de Bruin

w-5155571816

w-5155562132