Nieuwsflits week 50 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 50

thumb-50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 50 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 14 december:

Zoetermeer - Dinsdagavond even na half zeven vond er op de Willem Dreeslaan een eenzijdig ongeval plaats. Een automobilist had slecht zicht door een bevroren voorruit en kwam in de middenberm terecht, alwaar de auto op een boom botste. Een toevallig passerende Commandant van Dienst-Geneeskundig (CvDG) uit de regio Rotterdam-Rijnmond verleende eerste hulp. De inzittende kwam met de schrik vrij; de auto heeft aanzienlijke schade opgelopen. Gisteren was al gebleken dat het niet krabben van de voorruit onaangename consequenties kan hebben.

Foto's en tekst: Willem Pos

dsc_6185

dsc_6203

Woensdag 15 december:

Rijswijk - De tankautospuit van kazerne Rijswijk moest woensdagmiddag even voor drie uur uitrukken voor een ondergrondse container in brand aan de Karel Doormanlaan. Nadat de brandweer de container vol had laten lopen met water, konden zij weer retour naar de kazerne.

diversen_274

diversen_275

Leidschendam - Rond vijf voor half acht 's avonds kreeg de brandweer een melding dat er in een flat aan het Grashof een man met zijn arm bekneld zou zitten tussen de liftdeur en de sponning op de begane grond. De tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig van kazerne Leidschendam-Voorburg gingen er met prio 1 heen. Met behulp van de spreider werd de liftdeur verder geopend, waarna het mannelijk slachtoffer weer helemaal de controle over zijn arm had. Zo op het oog is hij er met wat rode plekken en kneuzingen van afgekomen. Hij hoefde dan ook niet mee met de gealarmeerde ambulance.

Foto's: Arie Tuit

wa-img_0003

wa-img_0007

Vrijdag 17 december:

Den Haag - Een niet alledaagse melding van een binnenbrand op een dak. Dat was waar een aantal brandweervoertuigen rond 16.10 uur op af gingen in de Citroenstraat. Een buurtbewoonster had vlammen zien komen uit de schoorsteen en had de brandweer gebeld. Onder andere de nieuwe hoogwerker 15-7750 van kazerne Den Haag-Loosduinen kwam ter plaatse. Na onderzoek bleek dat er echter niets te vinden was van wat op een brand leek. Het nader bericht was dan ook 'brandgerucht'.

Foto's: Marco Vos

wma-img_2435

wma-img_2439