Nieuwsflits week 49 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 49

kop nieuwsflitsthumb-49

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 49 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 5 december:

Den Haag - Op de van Musschenbroekstraat is de bestuurster van een auto rond kwart voor twaalf tegen een geparkeerde auto gebotst. Volgens de bestuurster wilde zij afslaan maar gleed de auto door vanwege modder en olie op de weg. Dit ging met dusdanige snelheid dat de airbags van haar auto werden geactiveerd. De bestuurster is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden. Een eerdere lezing van het ongeval, namelijk dat de bestuurster per ongeluk rem en gaspedaal had verwisseld, bleek onjuist. (Foto's: Robert Johnson)

w-ABC 0062

w-ABC 0096

w-ABC 0072

Den Haag - Nog geen half uur later was het raak op de Rijswijkseweg. Ditmaal zag een bestuurder die bij een tankstation afsloeg, een van achteren naderende scooter over het hoofd. Hierdoor moest het bezoek aan het tankstation uitgesteld worden. De scooterbestuurder is onderzocht in de ambulance. Of deze is vervoerd is ons niet bekend. (Foto's: Robert Johnson)

w-ABC 0105

w-ABC 0101

Donderdag 6 december:

Zoetermeer - Vanavond rond tien over tien werden beide tankautospuiten en de hoogwerker van brandweer Zoetermeer gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Johan van Bourgondiëlaan in de wijk Palenstein. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een kleine brand in de keuken. Voor één persoon kwam een ambulance ter plaatse, maar de ambulancedienst heeft niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 1146

w-POS 1153

w-POS 1163Den

Zaterdag 09 december:

Den Haag - Op de Paets van Prootswijkstraat vloog iets na negenen een auto in de brand. De auto stond geheel lichterlaaie. De brandweer heeft de brand weten te blussen, maar desondanks is de auto totaal loss. De gewaarschuwde eigenaar verklaarde later zijn auto ' kwijt' te zijn. (Foto's: Nick van der Toorn)

 w-Auto 6

w-Auto 3

w-Auto 4