Oudejaarsflitsen | Regio15.nl

Oudejaarsflitsen

20121231-panamaplein-kopt- MG 6382Haaglanden - In dit item vindt u een overzicht van wat kleinere incidenten die zich gedurende oudjaarsdag/avond hebben voorgedaan.


Leidschendam - Een fietsenstalling van de school op de Veurse Achterweg wordt in brand gestoken. Het dak loopt daarbij forse schade op. De rookwolken zijn van verre te zien. (foto's: Machiel Janssen)
w-IMG 8490

w-IMG 8496

Een van de vele buitenbrandjes. Deze is op het Panamaplein in Den Haag/Wateringseveld. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Panemaplein DSC 0647

w-Panemaplein DSC 0648

Op het Oord/Zonneoord in Den Haag werd deze auto in de brand gestoken. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Zonneoord DSC 0658

w-Zonneoord DSC 0661

Op de Daal en Bergselaan in Den Haag brandde deze auto uit. (Foto's: Maurice Schotman)

w- MG 6381

w- MG 6382

Een melding binnenbrand in de Oranjeschool aan de Florence Nightingalelaan in Zoetermeer bleek uiteindelijk te gaan om brand in een fietsenstalling. Is geblust met één straal hoge druk. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 1572

w-POS 1575

De brandweer werd rond half elf met spoed naar de Dorpsstraat in Zoetermeer gestuurd voor een buitenbrand. Dit betrof een fikse brand die gevaarlijk bij een gevel van een naastgelegen restaurant woedde. De brandweer heeft het vuur vakkundig geblust, waarna ze weer door konden naar een andere klus. Tijdens het blussen werd de brandweer lastig gevallen door jongeren die zwaar vuurwerk naar de hulpverleners gooiden. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-ROG 4371

w-ROG 4375

In de berging van een portiekflat aan de Schoeplaan in Den Haag werd vanavond rond elf uur een brandje gesticht. De brandweer heeft de brand geblust met een handblusser, Omdat er veel rook stond in het portiek moest de brandweer een ruit inslaan om de boel te kunnen ventileren. (Foto's: Robert Johnson en Danny Botman)

w-ABC 3132

w-DSC 6151

w-ABC 3137

Bij de brandweer werd een autobrand gemeld aan de Architect Brandeserf in Den Haag. Bij aankomst van de brandweer bleek het slechts om wat afval te gaan. Dit was binnen no time geblust. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 4943

w-IMG 4952