Nieuwsflits week 3 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 3

kop nieuwsflitsthumb-3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 3 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Donderdag 17 januari:

Zoetermeer - Vanavond omstreeks vijf voor half elf werd de brandweer van Zoetermeer gealarmeerd voor een meting aan het Hemelsblauw. Op aanvraag van de ambulancedienst werd de brandweer gevraagd om metingen in een woning te verrichten. Brandweer heeft geen afwijkende of bijzondere concentraties vreemde lucht aangetroffen. Wel vervoerde het personeel van de ambulance met spoed een persoon naar het ziekenhuis. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-ROG 5512

w-ROG 5518

w-ROG 5519

Rijswijk - Op de kruising van de Haagweg met de Herenstraat botste rond tien voor elf vanavond de bestuurder van een brommer met een tram. De besuurder van de brommer kwam er goed vanaf: na onderzoek in de ambulance bleek dat hij geen noemenswaardig letsel had overgehouden aan de botsing. Hij hoefde daarom niet te worden vervoerd. Het tramverkeer lag ter plaatse enige tijd stil; reizigers van de lijnen 1 en 15 hadden hier even last van. (Foto's: Robert Johnson/ Video: Ferrie van der Geer volgt)

w-ABC 3684

w-ABC 3701

w-ABC 3707

Rijswijk - Een paar minuten na de aanrijding op de Haagweg, vond op de kruising van de Generaal Spoorlaan met de Prinses Beatrixlaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Vermoedelijk heeft een van beide auto's geen voorrang verleend. Een van de inzittenden is in de ambulance onderzocht en is daarna onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Prinses Beatrixlaan was enige tijd afgesloten richting Delft. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Video: Ferrie van der Geer)



Zondag 20 januari:

Den Haag - In het internationaal Strafhof I.C.C,. gelegen aan de Maanweg, heeft een kleine brand gewoed. De brandweer had het brandje snel onder controle. Wat er precies gebrand heeft wordt om veiligheidsredenen niet medegedeeld. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. (Foto's: Ruben van Essen)
w-ICC-6

w-ICC-7

w-ICC-3