Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 38

kop nieuwsflitsthumb-38Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 38 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 17 september:

Den Haag - De bestuurder van een auto die over het Oosteinde reed in de richting van Rijswijk, sloeg bij de Doddendaallaan linksaf, maar zag daarbij een tegemoetkomende pizzakoerier op een scooter over het hoofd. Een botsing was het gevolg. De pizzakoerier  raakte gewond en is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto moest blazen, maar bleek niet te hebben gedronken. (Foto's: Lars Koeze)

w-IMG 8859

w-IMG 8879

w-IMG 8880

Den Haag - De bestuurder van een SUV wilde rond elf uur op de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Zonnebloemstraat, keren over de tramrails. Hij zag daarbij echter een van achteren naderend voertuig van Randstadrail 3 over het hoofd. Een botsing was onvermijdelijk; het voertuig boorde zich in het linker voorportier. De bestuurder had het geluk dat hij in en 'stevige' auto reed, want hij hield - behalve de schrik - geen letsel aan dit ongeval over. Zijn voertuig was er minder florissant aan toe en moest worden afgevoerd. Randstadrail 3 was in de richting van Loosduinen enige tijd gestremd door het ongeval. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0560

w-IMG 0567

w-IMG 0576

Honselersdijk - Een vrachtauto kwam op de Vijverbeglaan met zijn wielen in de berm terecht. de vrachtauto kon niet meer op eigen kracht uit de berm komen. De Firma Vreugdenhil heeft de vrachtauto geholpen om weer op de weg te komen.
(Foto's en Video: Dirk van der Zanden)


w-DSC05534

w-DSC05551

Berkel en Rodenrijs - Op de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs is dinsdagavond een wielrenner ernstig gewond geraakt na een aanrijding. De wielrenner kwam van het fietspad en stak de Oostersingel over. Een naderende auto kon de man niet meer ontwijken. Met zwaar letsel, onder andere aan het hoofd, is de wielrenner naar het SFG overgebracht in Rotterdam. De Verkeers Ongevallen Analisten van Eenheid Den Haag hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. (Foto's: Rémon Duivestein)

w-IMG 6156

w-IMG 6157

w-IMG 6158

w-IMG 6159