Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

kop nieuwsflitsthumb-7Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 10 februari:

Rijswijk - Even voor elf uur vanmorgen werd door omstanders een persoon gezien in het water nabij de Van Vredenburchweg. Tegelijkertijd kwam er een melding binnen van een verlaten rollator nabij hetzelfde water. Duikers van de brandweer hebben het lichaam van een 93-jarige vrouw uit het water gehaald. Experts van de technische recherche hebben onderzoek gedaan, maar de politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. (Video en foto's: Dejan Jeremic en Dirk van der Zanden)

Rijswijk 8698

Rijswijk 8709

Rijswijk 8726

Rijswijk - Politieagenten waren rond het middaguur getuige van een kop-staart aanrijding op de Diepenhorstlaan nabij de Verrijn Stuartlaan. Bij deze aanrijding eindigde één partij tegen een paal, het andere voertuig kwam er beter vanaf. Ambulancepersoneel heeft meerdere mensen nagekeken, maar niemand vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

Diepen 8711

Diepen 8712

Diepen 8721

Woensdag 12 Februari

Rijswijk - Een kind raakte aan het begin van de middag gewond bij een ongeval op de Admiraal Helfrichsingel, het slachtoffertje stak vermoedelijk de weg over en heeft daarbij vermoedelijk een passerende auto over het hoofd gezien. De bestuurster kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer is door de ambulancedienst gestabiliseerd en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse geweest en heeft een onderzoek gehouden naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Tim de Kleijn en Sander Paardekooper)

w-SBF 2345

w-SBF 2353

w-Rijswijk TDK 5562

w-Rijswijk TDK 5568

Zoetermeer - Woensdagmiddag rond tien voor vier is de bestuurder van een scooter gewond geraakt toen hij op de Edisonstraat tegen een boom botste. De scooter raakte beschadigd, het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto: Willem Pos)

w-POS 7674a

Den Hoorn - De bestuurder van een kleine vrachtwagen kon zijn woensdagmiddag niet slechter afsluiten. De man was naar één van zijn klanten onderweg, toen het bij het inrijden van de oprit mis ging. De man raakte van de weg en kwam tot stilstand in de berm tegen een boom. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse geweest en heeft met de hulp van oa enkele bomen de vrachtwagen weer op de weg weten te krijgen. De man kon hierna zelfstandig zijn werkdag vervolgen. (Foto's: Tim de Kleijn)

w-Zwetkade TDK 5590

w-Zwetkade TDK 5597

w-Zwetkade TDK 5601

w-Zwetkade TDK 5607

Den Haag - Rond tien over half negen vanavond werd een voetganger aangereden op de kruising van de Valkenboslaan met de Fahtenheitstraat. De voetganger raakte gewond en moest door het ambulancepersoneel op een wervelplank worden gefixeerd. Daarna is deze onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Robin Leltz)

w-IMG 0275

w-IMG 0314

w-IMG 0338

w-IMG 0343

Donderdag 13 februari:

Zoetermeer - Donderdagavond hebben duikers van de brandweer gezocht naar een voorwerp in een sloot aan de Lelievaart. De politie had de hulp van de brandweer ingeroepen, omdat er na een achtervolging een voorwerp in het water gegooid zou zijn. De zoekactie had geen resultaat. (Foto's: Marcel Hillebrand en Willem Pos)

w-POS 7683

w-POS 7686

w-POS 7693

w-IMG 3672

w-IMG 3679

Zaterdag 15 Januari:

Den Haag - Omstreeks half zes heeft er een kop-staart aanrijding plaats gevonden op de Melis Stokelaan. Een ambulance is ter plaatse geweest in verband met een persoon die klaagde over last van zijn rug. Na onderzoek bleek het niet noodzakelijk om deze persoon te vervoeren naar het ziekenhuis. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 5150

w-IMG 5154

w-IMG 5153

Zondag 16 februari:

Den Haag - Als gevolg van ingewonnen informatie over een hennepkwekerij heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Houttuinen in Den Haag. Drie in de woning aanwezige personen zijn aangehouden. De hennepkwekerij werd inderdaad aangetroffen en is vernietigd. Stroom en gas zijn afgesloten door de leverancier, technisch rechercheurs hebben sporen onderzocht. De politie vraagt uw medewerking in de strijd tegen hennepkwekerijen, en wijst op de gevaren van deze. Meld verdachte situatie's aan de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

w-IMG 9015

w-IMG 9017

w-IMG 9023

w-IMG 9028