Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

kop nieuwsflitsthumb 7Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 16 februari:

Zoetermeer - Even voor half één vanmiddag vond er een medische noodsituatie plaats in een woning aan de Jordaanstroom in Oosterheem. Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team aan boord zijn met spoed ter plaatse gegaan. Na een eerste behandeling door het medisch personeel is de patiënt met spoed en onder motorbegeleiding van de Verkeerspolitie vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

REbjv5.JPG

MIF35U.JPG

oiv65F.JPG

vzbCdo.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Hengelolaan met de Leyweg botste vanmiddag even over half vijf een maaltijdbezorger op een scooter achterop een personenauto. De maaltijdbezorger raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

 

5fGd6w.JPG

LDPyod.JPG

VcG25M.JPG

IYqo0P.JPG

Pijnacker - Op het Ackershof, ter hoogte van de Albert Heijn, is vanmiddag omstreeks kwart voor vijf een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte gewond. Een toevallig passerende huisarts heeft eerste hulp verleend tot de komst van de ambulance. Het slachtoffer is na onderzoek door het ambulancepersoneel zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jonathan de Bruin en Jayden Media)

0b1joI.JPG

br9nCh.JPG

6VnVyR.JPG

Ng6XRi.JPG

Vrijdag 19 februari:

Den Haag - In de Van Ruysbroekstraat raakte vanmiddag een jonge fietser gewond bij een aanrijding. Hij fietste vanaf het trottoir de weg op en werd daar aangereden door een personenauto. De jongen is door ambulancepersoneel onderzocht en daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie deed onderzoek naar het ongeval. (Foto's: Nick van Mourik)

w IMG 1362

w IMG 1365

w IMG 1366

w IMG 1367

Zaterdag 20 februari:

Zoetermeer - Op de Toscaschouw raakte vanmiddag even na twaalf uur een vrouw onwel; zij moest zelfs gereanimeerd worden. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is per ambulande met spoed vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis in Den haag. De arts is met de ambulance meegereden en is bij het ziekenhuis weer opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Roy Wolters)

vcu34b.JPG

gNuLBt.JPG

nvmpRU.JPG

T89dw6.JPG

Naaldwijk - Kat 'Koos' zat vanmiddag in een boom aan het Pijpkruid en kon of wilde er niet meer op eigen gelegenheid meer uit komen. Ten einde raad is de brandweer gebeld en de tankautospuit van kazerne Naaldwijk ging ter plaatse. Een brandweerman is via een ladder omhoog geklommen en heeft Koos uit de boom gehaald. Koos heeft niets overgehouden aan het avontuur. (Foto's: Lucien de Vries)
w DSC 6715

w DSC 6716

w DSC 6718

Pijnacker - Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in een woning aan het Serijnenhof. De hoogwerker is opgestgeld en vanuit het bakje heeft de brandweer de schoorsteenbrand gedoofd. (Foto's: Jayden Media)

KVpEhg.JPG

4Cv1mh.JPG

C9ebNQ.JPG

Zondag 21 februari:

Den Haag - Tijdens een voetbalwedstrijd bij een vereniging aan het Vlamenburg ging het even na elf uur fout; een speler raakte door een ongelukkige samenloop van omstandigheden gewond en het liet zich ernstig aan zien. Hierop zijn ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is na onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Machiel Jansen en Herman van der Woude)

lIt7vs.JPG

JBrJPI.JPG

61yoZh.JPG

CHc7fu.JPG

w IMG 5964 resized

Monster - Door de harde wind dreigde een schoorsteenpijp aan de Herenstraat om te vallen en hierop werd rond kwart over elf de brandweer gebeld. De tankautospuit van Monster en de hoogwerker van Den Haag/Loosduinen zijn ter plaatse gekomen. Nadat de bevestiging van de schoorsteen was verstevigd, is de brandweer retour kazerne gegaan. Enkele brandweermannetjes in spé sloegen het geheel vol bewondering gade. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 8307

w IMG 8309

w IMG 8316

w helm