Nieuwsflits week 8 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 8

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 20 februari:

Den Haag – Op de Oostduinlaan is vanavond een voetganger bij het oversteken aangereden door een bsje. De voetganger raakte daarbij gewond. Hij is verzorgd door het ambulancepersoneel en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

SgZQ5l.jpeg

VesfeI.JPG

eGDoGE.JPG

4Of9lF.JPG

's-Gravenzande - Op de Maasdijk, ter hoogte van de Laan van de Heilige Lambertus, is vanavond een motorrijder frontaal in botsing gekomen met een personenauto. De motor is daarna de dijk af gerold. De motorrijder is in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de motor afgevoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

kgr51t.jpeg

6MdNqr.jpeg

NQ33KS.jpeg

CqJxfj.jpeg

wmWnmA.jpeg

Donderdag 21 februari:

Den Haag - Op het fietspad langs de Rijswijkseweg zijn ter hoogte van de Laakweg 2 scooters op elkaar gebotst. Een persoon raakte lichtgewond en is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. (Foto's: Sander Paardekooper)

sFwbDR.JPG

p1WS1b.JPG

CokmxA.JPG

DreDe7.JPG

Vrijdag 22 februari:

Voorburg - Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een gasontsnapping op de Parkweg. Het lek was ontstaan tijdens werkzaamheden langs de Parkweg. De brandweer stond voor de zekerheid stand-by tot nutsbedrijf Stedin ter plaatse kwam om het lek te herstellen. (Foto’s: Sebastiaan Barel)

zFS6iP.JPG

lzmEv5.JPG

dNuvAG.JPG

5GMs9z.JPG

Den Haag - Op de Binckhorstlaan heeft vanmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het Trekvlietplein in de richting van de Lekstraat. Het ambulancepersoneel heeft één inzittende nagekeken in de ambulance. Enkele andere inzittenden zijn op straat kort nagekeken. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft geholpen bij het invullen van schadeformulieren. (Foto's: Sebastiaan Barel en Roy Wolters)

vg221l.JPG

YyqpOZ.JPG

5RwJt4.JPG

lXHLmY.JPG

UYbz92.JPG

Den Haag - De politie heeft vanmiddag op het Margarethaland onderdelen van een totaal gestripte personenauto aangetroffen in een kelder. De recherche onderzoekt of de onderdelen afkomstig zijn van diefstal. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. (Foto’s: Bob van Keulen)

ckTRhY.JPG

Nb9G0v.JPG

0qQmMC.JPG

mXzShV.JPG

Den Haag - Vanmiddag heeft er op Laan van Nieuw-Oost-Indie een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De aanrijding gebeurde toen de automobiliste de Johan van Hoornstraat in wilde rijden. Door de aanrijding kwam de bestuurster van de brommer hard ten val. Zij is in de ambulance door het ambulancepersoneel nagekeken, maar niet vervoerd. De politie heeft geassisteerd bij het invullen van schadeformulieren. (Foto's: Herman van der Woude)

NLLpq0.jpeg

qnqcsY.jpeg

pkLHOP.jpeg

MsnccY.jpeg

Zaterdag 23 februari:

Den Haag - Op de Aronskelkweg met de Hoefbladlaan kwam vanmorgen rond kwart over elf een scooterrijdster in botsing met een personenauto. De scooterrijdster liep daarbij letsel aan de benen op en is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Lucien de Vries)

w image00001

w image00002

w image00004

Zondag 24 februari:

Delft - Op de Martinus Nijhofflaan kwamen vanmiddag een auto en een scooter met twee opzittenden met elkaar in botsing. Eén van de twee opzittenden raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

DOW6N7.jpeg

jZzyXh.jpeg

9OtReG.JPG

BtZEfx.jpeg

XPu8SA.JPG

Zoetermeer - De traumaheli met het MMT heeft vanavond langs de A12 bij Zoetermeer een rendez vous gehad met een ambulance. De arts van het MMT is met de ambulance verder mee gereden en door de heli weer opgehaald bij het ziekenhuis. (Foto's: Ruben van Essen en Danny Botman)

DKkfDX.JPG

vwSIIh.JPG

KVhS4A.JPG

u1BCAb.JPG

sLsnd4.JPG

Den Haag- Op de Rijswijkseweg heeft er een mishandeling plaatsgevonden na aanleiding van een verkeerssituatie. Als gevolg hiervan is er één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het kenteken van de weggereden partij is bekend bij de politie. (Foto's: Ivar Gieles)

BtutXM.jpeg

kyiUvd.jpeg

Den Haag - Op de Westvlietweg met het Schrepelpad is vanavond een auto in botsing gekomen met een snorscooter. De opzittende van de snorscooter is in de ambulance onderzocht, maar werd niet vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Sabel)

N4fPLV.JPG

4FCsc6.jpeg