Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl
DutchEnglish

Nieuwsflits week 27

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 29 juni:

Zoetermeer - Vanavond rond vijf voor tien is brand ontstaan op het balkon van een flatwoning aan het Aruba. Een asbak op een tafeltje is bij afwezigheid van de bewoner in brand gevlogen. Hierdoon ontstond de nodige rook, die het portiek in trok. Enkele woningen zijn door de brandweer ontruimd, die daarvoor opschaalde naar 'middelbrand'. De brand was snel onder controle en na ventilatie mochten de bewoners alweer snel terug naar hun woning. Bij de brand zijn brandweereenheden ingezet uit Zoetermeer en Benthuizen. (Foto's: Fred Wolters)

89lFWQ.JPG

emTiYY.JPG

bSbLa7.JPG

6XxrfX.JPG

Donderdag 2 Juli:

Wateringen – Bij het voormalige gemeentehuis van Wateringen heeft de brandweer donderdagochtend een korte zoekactie gehouden nadat buutbewoners een kinderfietsje in het water hadden aangetroffen.
Na een korte zoekactie is er niemand aangetroffen, hierop zijn de hulpdiensten retour kazerne gegaan. (Foto’s: Tim de Kleijn)

jLokts.jpeg

SdySWM.jpeg

AqIcGa.jpeg

Atc9RQ.jpeg

Leidschendam - Op de Westvlietweg, ter hoogte van de Park Leeuwenberghlaan, kwamen rond vijf uur een motorscooter en een krantenbezorger op een scooter met elkaar in botsing. Beide bestuurders zijn daarbij gewond geraakt. De krantenbezorger is naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de motorscooter is onderzocht in de ambulance. Of hij ook is vervoerd is niet bekend. De weg was deels afgesloten door het ongeval. (Foto's: Sebastiaan Barel)

B04zTJ.JPG

EOQz5m.JPG

ucfm0N.JPG

TSEJNN.JPG

z5ZwZ6.JPG

Vrijdag 3 juli:

Wassenaar - Omstreeks kwart over één vanmiddag heeft er op de kruising Prins Frederiklaan/Julianaweg/Mecklenburglaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een voertuig van het Corps Diplomatique en een fietser. De fietser is daarbij gewond geraakt en is verzorgd in de ambulance. Hij is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Arthur van Wezel)

dutY5A.jpeg

ON5f7J.jpeg

pUYT9b.jpeg

RBp6yc.jpeg

aJDbdx.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond vier uur vond op de Troelstrakade een kop-staart aanrijding met vier auto's plaats. Er werd in eerste instantie een ambulance gealarmeerd, maar er bleek uiteindelijk niemand gewond te zijn. (Foto's: o.a. Dean de Bood)

7RJ3Ul.jpeg

ZQe6D5.jpeg

Den Haag - Op de Zichtenburglaan, ter hoogte van Bureau Voertuigen Onderzoek van de politie, vond vanmiddag een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter. De scooterrijder is daarbij tegen de voorruit van de auto terecht gekomen en raakte gewond. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

oEWQom.jpeg

NEK2h9.jpeg

xR5XIG.jpeg

8aFK0s.jpeg

Zoetermeer - Op de Oostweg/N470 met de Lansinghageweg kwamen vanmiddag rond vijf uur een busje en auto met elkaar in botsing. De bestuurder van de auto is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. De personenauto is door berger Vreugdenhil afgevoerd. (Foto's: Olav Spa)

uJo1t9.JPG

Fpu5GF.JPG

7Pj5hk.JPG

gLV8Il.JPG

8PqrSv.JPG

9rA9HI.JPG

Den Haag - Vanavond rond half negen vond er op de kruising van de Statenlaan met de Frankenslag een aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. Eén van de auto's is na het ongeval doorgereden. Net als de andere twee auto's heeft ook deze auto schade opgelopen bij het ongeval. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Dean de Bood)

vxlRxw.jpeg

zVSuU5.jpeg

qr9ozH.jpeg

sCuEcQ.jpeg

JxM2nF.jpeg

Zoetermeer - Omstreeks tien voor twaalf vanavond kwamen bij de Groeneweg twee scooters, waaronder een bezorgscooter, met elkaar in botsing. Eén van de scooterrijders raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

GaduMq.jpeg

q8nPAI.jpeg

WwGP5X.jpeg

U75nDO.jpeg

Zaterdag 4 juli:

Zoetermeer - Even na tien uur 's-ochtends is een bestuurder van een personenauto onwel geworden tijdens het rijden over de A12 richting Gouda. De bestuurder is de macht over het stuur verloren en tegen de rechter en vervolgens de linker vangrail gebotst. Getuigen hebben het voertuig - nadat deze tot stilstand was gekomen - naar de vluchtstrook geduwd voor de veiligheid. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er stond even een korte file vanaf Ypenburg in verband met het afsluiten van twee rijstroken. (Foto's: Dejan Jeremić

SdSHLt.JPG

W1P8Yt.JPG

wyrND5.JPG

m67Hqd.JPG

Den Haag - Om elf uur is op het Jonckbloetplein een vrouw de controle over haar rem- en gaspedalen verloren en heeft hierbij haar eigen en twee andere voertuigen beschadigd. Voor de zekerheid is de ambulancedienst ter plaatse gekomen om de vrouw op verwondingen te controleren. (Foto's: Dejan Jeremić)

bhec50.JPG

pmmT37.JPG

G0SgF4.JPG

Kg0MI3.JPG

Nootdorp - Rond kwart over één vanmiddag is een automobiliste op de Braslaan de macht over het stuur verloren en met haar voertuig te water geraakt. Met hulp van omstanders is zij op de kant gekomen. Daar is zij onderzocht in een ambulance; zij hoefde niet te worden vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en afgevoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

zDOiuL.JPG

DeGedd.jpeg

Jqi6VQ.jpeg

Den Haag - Een aantal bezoekers van de Megastores heeft vanavond noodgedwongen één tot anderhalf uur doorgebracht op het parkeerdak, nadat een hek op de af- en toerit van het parkeerdak door technische problemen gesloten was en bleef. De brandweer moest eraan te pas komen om het hek te openen, waarna de opgeluchte winkelbezoekers naar huis konden. (Foto's: Tim de Kleyn)

Mxit9i.jpeg

c9ofzA.jpeg

rtcVzk.jpeg

Rijswijk - Op de E.H. Hartmanstraat is vanavond rond elf uur een dikke tak afgebroken van een boom en bovenop een geparkeerde auto terecht gekomen. De auto liep daardoor flinke schade op aan de achterzijde. De brandweer is ter plaatse geweest om de tak te verwijderen. (Foto's: Dean de Bood)

aN7Vot.jpeg

U7D94r.jpeg

GMXyvX.jpeg

RNw3n5.jpeg

Zondag 5 juli:

Den Haag - Op het strand bij Kijkduin is een voertuig van de Reddingsbrigade vast komen te zitten in het zand. Het duinvoertuig van de brandweer is vanaf de kazerne in Scheveningen ter plaatse gestuurd om het voertuig los te krijgen. Met behulp van de lier op het brandweervoertuig was de auto snel weer losgetrokken. (Foto's: Sander Paardekooper)

JMrII3.JPG

NuqFQz.JPG

uunsUh.JPG

tOIfEX.JPG