Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 september:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor twee is bij graafwerkzaamheden op de Gevers Deynootweg, nabij de Jurriaan Kokstraat, een gaslekkage ontstaan. De brandweer is ter plaatse en de weg is tijdelijk afgesloten. (Foto's: Via WhatsApp)

ogmUk9.jpeg

ZGk0iS.jpeg

ryWfbz.jpeg

WAdLS0.jpeg

 Dinsdag 8 September:

Den Haag – Tramlijn 16 is dinsdagmiddag enige tijd gestremd geweest na een ongeval op de Laan van Wateringseveld met de Orlandostraat. De bestuurder van een bestelbusje heeft tijdens het oversteken van de tramrails vermoedelijk een aankomende tram over het hoofd gezien.
Medewerkers van de ambulancedienst hebben de inzittende van het busje gecontroleerd op verwondingen, hier bleek gelukkig geen sprake van. Een bergingsbedrijf heeft het busje afgevoerd, de tram is voor reparatie naar de HTM-remise gereden. (Foto’s: Tim de Kleijn)

fFyjSX.jpeg

TpO5le.jpeg

bvs7qR.jpeg

Den Haag - Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd in verband met en brandje in een appartement aan de Zeesluisweg. Het pand is in de directe nabijheid van kazerne Scheveningen gelegen, dus de brandweer was snel ter plaatse. Het is niet bekend wat er precies gebrand heeft in de woning. De branweer heeft de woning geventileerd. Het ambulancepersoneel heeft een bewoner onderzocht op rookihalatie, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

YWzPec.jpeg

k5201I.jpeg

MfXXBw.jpeg

qTULXR.jpeg

RMfBEr.jpeg

Den Haag - Een fietser raakte vanavond rond zeven uur gewond toen hij op de kruising van het Spui met de Amsterdamse Veerkade in botsing kwam met een scooterrijder. De scooterrijder is er meteen vandoor gegaan. De fietser is in de ambulance verzorgd en hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

ODAVQ3.JPG

BDhTAd.JPG

vEwr47.JPG

Woensdag 9 september:

Den Haag - Vanavond rond kwart over acht werden de hulpdiensten met spoed gestuurd naar de kruising Zuiderparklaan/Apeldoornselaan, waar twee auto's op elkaar waren gebotst. Gelukkig bleef het bij materiële schade en hoefde er niemand naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

R9ptuz.jpeg

QMZvjm.jpeg

F6kLHL.jpeg

sZCmla.jpeg

Donderdag 10 september:

Den Haag - Rond kwart voor vijf vanmiddag vond er op het Rijswijkseplein een botsing plaats tussen een auto en een motorrijder. De motorrijder raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook het MMT was gealarmeerd, maar hun inzet wordt geannuleerd. De aanrijding zorgt voor veel overlast voor het verkeer. (Foto's: Sebastiaan Barel)

YmyIVC.JPG

HDlBsx.JPG

cEcXvD.JPG

Pehhsp.JPG

Monster - Om even voor elf uur wordt er een voertuigbrand gemeld kop de Molenbrink. Ter plaatse blijkt er brand te zijn in een geparkeerde auto. De brandweer heeft het brandje geblust. Over de oorzaak is niets bekend. (Foto's: Pieter van der Beek)

jDh7Z7.JPG

44atbb.JPG

bPPdso.JPG

DDLMJa.JPG

OGKBUO.JPG

Vrijdag 11 september:

Den Haag - Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de kruising Oosteinde met de Druivenlaan. Naast de politie en een ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. De komst van de traumahelikopter bleek uiteindelijk niet meer nodig te zijn. Het slachtoffer is met spoed (A1) vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. (Foto's: Tim de Kleijn)

pT5cXr.JPG

OXHayR.JPG

EQ5HLQ.jpeg

Zaterdag 12 september:

Den Haag - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er op de Eindstede een geparkeerde auto in brand gestaan. Dit was even voor half drie. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto is helaas in vlammen op gegaan. De oorzaak van de brand is mogelijk brandstichting. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

rWTnxN.JPG

SSxI7E.JPG

RWZDeo.JPG

Y89bDp.JPG

JnytLr.JPG

Zondag 13 september:

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de binnenkant van een Mercedes in brand gestaan. Dit gebeurde op de Paul Krugerlaan. De brandweer was snel ter plaatse en kon de brand snel blussen. Helaas heeft de auto flike schade opgelopen. De auto zal eerst kostbare reparaties moeten ondergaan voordat deze weer kan rijden. (Foto's: Fatih Erol)

LzzTkk.jpeg

FsL3CT.jpeg

ikn6dS.jpeg

's-Gravenzande - Omstreeks één uur vanmiddag is een gaslekkage ontstaan in de voortuin van een woning aan de Monsterseweg. De brandweer is daarvoor ter plaatse geweest. Westland Infra zou voor het dichten van het lek zorgen. Hoe de lekkage precies is ontstaan is niet bekend. (Foto's: Fred van der Ende)

WomK3z.jpeg

rjXhu8.jpeg

dPFNEO.jpeg

LnHJUL.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond twee uur is een automobilist achterop een touringcar gebotst op de Erasmusweg, ter hoogte van de Laan van Wateringsveld. De automobilist had kennelijk niet tijdig in de gaten dat vóór de touringcar een automobilist afremde omdat hij linksaf wilde slaan c.q. wilde keren. Eén inzittende van de auto is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. De Erasmusweg was tijdelijk afgesloten in de richting van de Troelstrakade. (Foto's: Calvin de Kleijn)

nXeQxI.jpeg

MwZRPH.jpeg

UB9LrZ.jpeg

bEnIWN.jpeg

gY3SrG.jpeg