Nieuwsflits week 45 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 5 november:

Den Haag – Vanmiddag rond half één is brand ontstaan in de berging van een garagebedrijf aan de Volkerakstraat. Een scooter is daar door onbekende oorzaak in brand geraakt. De brandweer werd oorpronkelijk alleen gealarmeerd voor een 'voertuigbrand', maar later werden aanvullende eenheden gestuurd voor een 'gebouwbrand'. Er is zelfs even opgeschaald naar 'middelbrand', omdat bij de brandbestrijding en/of het onderzoek de bemanning van twee tankautospuiten was ingezet. (Foto's: Sebastiaan Barel)

RSfuWz.JPG

GFPDl9.JPG

ZoCJ27.JPG

Den Haag - Rond kwart voor vier vanmiddag is een scooterrijder tegen de zijkant van een auto gebotst op de kruising van de Laan van Wateringse Veld met het Oosteinde. Het ongeval gebeurde toen de automobilist op de weg keerde en kennelijk de scooterrijder niet had zien rijden. De scooterrijder is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Albert van den Broek)

qJjQCa.jpeg

56r2zH.jpeg

qsLGVa.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond vier uur is brand uitgebroken in/bij een woning aan de Messstraat. Het brandje heeft waarschijnlijk gewoed op het dak of balkon van de woning. Het nader bericht van de brandweer was 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood)

IPkLKe.jpeg

xtXFhk.jpeg

tniw68.jpeg

Ps7xcY.jpeg

Zoetermeer - Om even voor vijf uur vanmiddag is brand ontstaan in een geparkeerde auto onder woningen aan de Parkdreef. Medewerkers van Handhaving hebben een eerste blussing gedaan en wisten zodoende erger te voorkomen. De brandweer heeft nageblust. De brand is vermoedelijk aangestoken. De politie doet onderzoek. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ubpcVt.JPG

PAFlP8.JPG

hvifdj.JPG

egKitU.JPG

hyMWMG.jpeg

Vrijdag 6 november:

Den Haag - Vanmiddag om even voor zes uur werd de brandweer gebeld voor een brandje in een woning aan de Goeverneurlaan. Bij aankomst van de eerste tankautospuit kwam er rook uit de woning. Het brandje was al snel geblust/gedoofd. Nader bericht was 'kleine brand'. Er vielen geen gewonden. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. (Foto's: Calvin de Kleijn en Dean de Bood)

9ly2uj.jpeg

RXMPW4.jpeg

ZVq2Ep.jpeg

qW9e8n.jpeg

6tbzBZ.jpeg

Den Haag - Vanavond rond half tien is een scooterrijdster gewond geraakt nadat zij met haar huurscooter ten val was gekiomen op de Noord-West Buitensingel. De scooterrijdster raakte daarbij gewond en is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

PBHZv7.jpeg

nQpn2i.jpeg

ZW3Kjt.jpeg

Zaterdag 7 november:

Den Haag - Vannacht om even voor half vier is een lading hout in brand gestoken in de Hendrik Mandestraat. Door het vuur raakte een geparkeerd busje beschadigd. De brsandweer heeft de brand snel weten te blussen. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

XFugK2.jpeg

y2Z3XB.jpeg

gXOAhl.jpeg

qZPjqM.jpeg

LBZrPy.jpeg

Den Haag - Ongeval met drie voertuigen op de Waldorpstraat. Eén van de voertuigen heeft een boom omver gereden. Ambulancedienst heeft enkele inzittenden onderzocht. (Foto's: Daan van den Ende)

BVXHnZ.JPG

1Zw7HB.JPG

hvCQYK.JPG

VOYzeV.JPG

XeHrVZ.JPG

DqmbvB.JPG

EeoF9H.JPG

Zondag 8 november:

Den Haag - De brandweer moest vannacht uitrukken naar de Mesdagstraat vanwege een voertuigbrand. Ter plaatse bleek dat er een electrische scooter in brand stond. Buurtbewoners verklaarden voorafgaand de brand een harde klap te hebben gehoord wat mogelijk wijst naar brandstichting. Van de scooter bleef niets meer over. (Foto's: Dean de Bood & Nick v/d Toorn)

IdQqnl.jpeg

As2CKh.JPG

p2nnrb.JPG

EalZdJ.JPG