Nieuwsflits week 50 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 8 december:

Delft – Vannacht rond kwart over één werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand op de Latijns-Amerikalaan. Ter plaatse aangekomen bleek er een auto vol in brand te staan. Ondanks de inzet van de brandweer is de auto uitgebrand. Een ernaast geparkeerde auto heeft schade opgelopen. Over de oorzaak van de brand is nog niegs bekend. (Foto's: Kay Hulsegge)

w7owY8.jpeg

JyWk03.jpeg

pBB0Uw.jpeg

UN38OK.jpeg

Den Haag - Rond half vier vanmiddag kwam een auto op de kruising van de Melis Stokelaan met de Beresteinlaan in botsing met een fiets met daarop twee kinderen. Twee ambulances en de traumahelikopter met het MMT werden gealarmeerd. De inzet van het MMT werd geannuleerd. Na onderzoek in de ambulance bleek zelfs dat geen van de kinderen hoefde vervoerd te worden. (Foto's: Gabi Gonzalez)

J7oF9k.jpeg

lhTSIr.jpeg

Woensdag 9 december:

Den Haag - Vanavond kwamen drie auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Erasmusweg met de Troelstrakade. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Calvin de Kleijn)

GP2jJN.jpeg

KEz1Ra.jpeg

w9msMn.jpeg

NR2VXJ.jpeg

Donderdag 10 december:

Den Haag - Vanavond rond half acht vond op de Westvlietweg, ter hoogte van de werkplaats van de NS, een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Een busje remde daar af om af te slaan en werd geraakt door een personenauto. Beide voertuigen liepen flinke schade op. Een inzittende van de auto is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

C73nJ8.jpeg

Cktou3.jpeg

r9mTuU.jpeg

hCVzUT.jpeg

ruNdJG.jpeg

Vrijdag 11 december:

Wassenaar - Op de rotonde Lange Kerkdam/Prinsenweg is vanmorgen een boting geweest tussen een auto en een fietser. De auto zag de fietser die op de rotonde reed over het hoofd. De fietser is door het ambulancepersoneel nagekeken. (Foto's: Herman van der Woude)

YYlBYT.JPG

wJUnTC.JPG

GGamr5.JPG

Naaldwijk - Rond half twaalf vanmorgen werd er een woningbrand gemeld aan de Thorbeckestraat. Er kwam veel rook uit de schoorsteen. Bij nader onderzoek bleek dat dit te maken had met een 'allesbrander' in de woning. Brandweerlieden hebben de allesbrander geleegd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

4UCSlZ.jpeg

777HVR.jpeg

AdrcpQ.jpeg

He5H8M.jpeg

bglKrF.jpeg

Honselersdijk - Rond tien over drie vanmiddag werd op de Nieuweweg een scooter aangetikt door een personenauto. De scooterijder liep lichte verwondingen op en is naar het ziekenhuis vervoerd. De rijbaan richting Poeldijk was enige tijd afgesloten. (Foto's: Gabi Gonzalez)

A6bOWv.jpeg

6qpMwv.jpeg

oOlkXZ.jpeg

QGIjQY.jpeg

's-Gravenzande - Op de Meerkoet is vanmiddag rond kwart over vijf brand ontstaan in de kelderruimte van een woning. De brandweer had het brandje snel onder controle. Vermoedelijk is de oorzaak vuurwerk geweest dat door hangjeugd afgestoken is. De bewoners zeggen al geruime tijd last te hebben van de hangjeugd. Een toegezegd gesprek met de wethouder heeft nog niet plaatsgevonden. (Foto's: Fred van der Ende)

w8NGx9.jpeg

mvYfvL.jpeg

wnygTz.jpeg

Den Haag - In de Piet Heinstraat is even voor zes uur een voetganger aangereden door een auto. Het slachtoffer is in de ambulance verzorgd. Het is onbekend of het slachtoffer is vervoerd. De inzet van het MMT, dat ook gealarmeerd was, is geannuleerd. (Foto's: Dean de Bood)

NfD9aG.jpeg

DhPhqJ.jpeg

XEdJBb.jpeg

Den Haag - Vanavond omstreeks half acht zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Maartensdijklaan en de Meppelweg. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

jRcwVm.jpeg

rBnNFc.jpeg

u4ZRd9.jpeg

4BNiRl.jpeg

Den Haag - Omstreeks half negen vanavond vond er een kop-staart botsing plaats tussen twee auto's op de Troelstrakade. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd. (Foto's: Wilbert Tintel)

BLy3Zx.jpeg

X9TGii.jpeg

yIPEBh.jpeg

Zaterdag 12 december:

Poeldijk - Vanmorgen rond zes uur werden de hulpdiensten gebeld door een voorbijganger die in het water bij het Wenpad enkele lampjes zag knipperen. Hierop werden politie- en brandweereenheden ter plaatse gestuurd voor een mogelijke persoon te water. Een brandweerduiker is het water in gegaan en trof slechts enkele knipperende fietslampjes aan. Er werd niemand in het water aangetroffen. Hierop zijn de hulpdiensten weer retour kazerne/bureau gegaan. (Foto's: Fred van der Ende)

HS9gyX.jpeg

aTsGLq.jpeg

0TVx8L.jpeg

dHDDNg.jpeg

EGRjnY.jpeg

Den Haag - De brandweer werd vanavond rond kwart over acht naar de 2e Schuytstraat gestuurd in verband met een melding woningbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om een schoorsteenbrand. Vanuit de hoogwerker is de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Nikolai Overbeeke en Dean de Bood)

ZCubBe.jpeg

JuoOqX.jpeg

ac9Vhe.jpeg

vGp0k6.jpeg

Zondag 13 december:

Zoetermeer - Op de Leidschendamseweg kwamen vannacht rond half vier een auto en een fietser met elkaar in botsing. De auto kwam vanuit de richting van Leidschenveen en de fietser reed op de rijbaan in plaats van op het naastgelegen fietspad. Behalve politie en ambulance kwam ook het MMT ter plaatse, met de auto. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

5ik0ap.jpeg

AcMN6K.jpeg

rLTkCl.jpeg

Z9nRav.jpeg

tRMDeS.jpeg