Nieuwsflits week 51 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 51

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 14 december:

Delft – Rond middernacht werd op de parkeerplaats van Esso Vrijenban langs de A13 een brandje gemeld onder de motorkap van een auto. De brandweer heeft het brandje geblust. Hoe groot de schade is valt niet te zeggen. (Foto's: Calvin de Kleijn)

ALjgXg.jpeg

My2YrE.jpeg

ZIhoqf.jpeg

e2O2rO.jpeg

Den Haag - Even voor half twaalf heeft een brandje gewoed in een stomerij aan de Van Baerlestraat. De brand zou zijn ontstaan in een wasdroger. De brandweer heeft het dak geïnspecteerd om te controleren of de brand niet was doorgeslagen. ( Foto's: Jack Bosma)

mli7mt.jpeg

kOWwst.jpeg

EDPVva.jpeg

Luo3gY.jpeg

Dinsdag 15 december:

Naaldwijk – Op de Burgemeester Elsenweg / N213 is een stadsbus achterop een bestelwagen en twee personenauto's gebotst. Eén persoon is onderzocht maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

Mfi7tg.JPG

CfePao.JPG

hCUjbt.JPG

Lrl6NV.JPG

FWWq5v.JPG

Dinsdag 15 december:

Rijswijk - Om even na vijf uur vanmiddag is brand ontstaan in een woning op de Henri Dunantlaan. Waarschijnlijk is de brand in de keuken ontstaan. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de woning geventileerd. Eén persoon is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

0jC31t.jpeg

bP4NGh.JPG

47APB0.JPG

EqKYV8.JPG

Woensdag 16 december:

Wateringen – Bij zwembad De Waterman is een openbare AED-kast (Automatische externe defibrillator) vernield. Een AED is van levensbelang indien iemand een hartstilstand krijgt, met de AED kan een elektrische shock worden toegediend. Doordat de vernielde kast niet meer gebruikt kan worden is de AED voor onbepaalde tijd buiten dienst. (Foto’s: Tim de Kleijn)

nKfO5x.jpeg

CYhHkB.jpeg

OhnRZ0.jpeg

Zoetermeer - Op de N470 Oostweg vond vanmiddag een ongeval plaats tussen twee voertuigen. Een inzittende is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Bergingsbedrijf BRL heeft één voertuig geborgen. (Foto's: Jim Scheffers)

1Ly8Ok.jpeg

Lh4LQe.jpeg

e44mYs.jpeg

ae1pzo.jpeg

Den Haag - Op de Maanweg kwamen vanmiddag, omstreeks half vier, twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de twee betrof een Mercedes oldtimer met handelaarskenteken. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. De rijbanen op de Maanweg waren tijdelijk gestremd door het ongeval. (Foto's: Sebastiaan Barel)

XSmUCe.jpeg

mYvtAR.jpeg

9eSNrb.jpeg

v3t7rz.jpeg

 Den Haag - Vanmiddag rond half zes is in de Goudenregenstraat een auto in botsing gekomen met een fietser of voetganger. Het slachtoffer is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. Het tramverkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

IzyEpv.jpeg

pY8zuy.jpeg

SzwOb5.jpeg

CvCWdy.jpeg

Donderdag 17 december:

Rijswijk – Bij een ongeval op de kruising van de Generaal Spoorlaan / Prinses Beatrixlaan is donderdag een persoon gewond geraakt. Het ongeval tussen een personenauto en vrachtauto vond even voor half 11 plaats. De ambulancedienst heeft de inzittende van de personenauto voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De opgeroepen brandweer heeft korte tijd hand en spandiensten verricht. (Foto’s: Tim de Kleijn)

Kxu3R4.jpeg

pynGoo.jpeg

A3sZB8.jpeg

vjH4ZK.jpeg

Wassenaar – Op de N440 is een auto op een andere auto gebotst. Hierbij is niemand gewond geraakt. Een voorbijger heeft eerste hulp verleend. De voertuigen zullen weggesleept worden. (Foto's: Sebastiaan Barel)

xiqJdZ.JPG

tI728F.JPG

vRCs2i.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond half vijf heeft brand gewoed in een bootje dat ligt afgemeerd bij de Goudriaankade. De brandweer heeft de brand gebliust. Het bootje heeft veel schade. (Foto's: Dean de Bood)

UKKygX.jpeg

TAyTlB.jpeg

og77Ft.jpeg

a08fvW.jpeg

Vrijdag 18 december:

Delft – Rond middernacht kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand in de Boeroestraat. Er bleek afval in de brand te staan naast wat containers. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Ivar Gieles)

Eudvad.JPG

lL8DOU.JPG

zI30ht.JPG

oN5vc2.JPG

 

 

 

 

Den Haag - De brandweer kreeg even voor half twaalf een melding van een gebouwbrand in de Lage Nieuwstraat. De brand is ontstaan in een wasdroger. Even over half twaalf schaalde de brandweer op naar middelbrand. De brandweer schaalde op vanwegen de 'diepte' van het pand. De woning heeft veel schade opgelopen. Er zijn geen gewonden gevallen. Stichting Salvage komt ter plaatse voor de afhandeling van de schade. (Foto's: Rene Hendriks)

pJocDT.JPG

ne1yFv.JPG

EkjZs2.JPG

Q4tjgT.JPG

Hoek van Holland - Rond elf uur kreeg de brandweer een melding van een gebouwbrand aan de De Cordesstraat. Op het moment dat de melding bij de brandweer binnen kwam was de brand al uitslaand. Tien minuten na de melding schaalde de brandweer op naar middelbrand. De brand heeft gewoed op de bovenetage. Het lijkt er op dat de brand in de slaapkamer is geweest. Om even voor elf had de brandweer de brand geblust. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Bij de brandbestrijding zijn zowel brandweervoertuigen uit Rotterdam-Rijnmond als uit Haaglanden ingezet. (Foto's: Gaby Gonzalez)

hNSs8T.JPG

Oe9K5K.JPG

OnLFHt.JPG

U7n9II.JPG

vVGoRo.JPG

Den Haag - In een woning op de tweede verdieping in de Obrechtstraat is vanmiddag rond drie uur brand ontstaan. De brandweer wist de brand snel te blussen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Lucien de Vries en Nikolai Overbeeke)

YdkRFD.jpeg

zGQkfB.jpeg

WPFGZ2.jpeg

AK99ZB.jpeg

7r4Aem.jpeg

Den Haag - Vanavond rond kwart over elf zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de Neherkade, nabij de eerste bocht gezien vanaf het Hildebrandplein. Er vielen daarbij geen gewonden. Er is wel een aanhouding verricht; niet bekend is waarvoor dat is geweest. (Foto's: Gabi Gonzalez, Donny Kooistra en Daan van den Ende)

7fQdwq.JPG

o59CwA.JPG

jlu4lT.JPG

XlEqYZ.JPG

Zaterdag 19 december:

Naaldwijk - Vanmiddag omstreeks kwart over vier werd de brandweer met spoed gestuurd naar de Druivenstraat in verband met een melding 'gebouwbrand'. Bij aankomst bij de woning kwam er rook uit het pand. Binnen ontdekte de brandweer dat er een pannetje op het vuur was blijven staan. Het gas is uitgedraaid en het pannetje is van het fornuis gehaald. De woning is nog geventileerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

teTtKE.JPG

SceILV.JPG

ErAk8s.JPG

On7iz2.JPG

Den Haag - Vanavond rond kwart voor zeven ontstond er op de Middachtenweg, voor de verkeerslichten op de kruising met de Erasmusweg, een kop-staart aanrijding tussen twee auto's. Een inzittende is onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Er waren tijdelijk twee rijstroken afgesloten. (Foto's: Calvin de Kleijn en Dean de Bood)

8HRppM.jpeg

qbqezt.jpeg

DtnH2q.jpeg

A5cxfF.jpeg

i0e206.jpeg