Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 25 januari:

Naaldwijk - Op de Zand-en Waterweg botste vanmiddag een personenauto door een nog onbekende oorzaak tegen een boom aan. De bestuurder van het voertuig is er na het ongeval er vandoor gereden, met achterlating van wat auto-onderdelen en een beschadigde boom. Bij het ongeval raakte - voor zover bekend - niemand gewond. (Foto's: Gabi Gonzalez)

leR7d6.jpg

9HNjEV.jpg

n2WnCy.jpg

HdDdXQ.jpg

Scheveningen - Op de Westduinweg met de kruising Van Boisostraat is een scooter tegen een auto gebotst. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. ( Foto's: Dean de Bood)

y83vQi.jpg

nEyXdj.jpg

cn2fwi.jpg

8XFRDH.jpg

ZbhjsG.jpg

Den Haag - Kop staart aanrijding op de Soestdijksekade voor de kruising met de Escamplaan. Eén pesoon is gewond geraakt en door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood) 

r1aLaw.jpg

JgH1Aw.jpg

hvarKo.jpg

uBeRgO.jpg

Duindorp - Rond toen over half tien vanavond kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand aan de Nieboerweg. De brand woedde in een bestelbus. De brandweer kon de brand snel blussen. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Dean de Bood)

EAuL32.jpg

EXp6uF.jpg

zZqHg9.jpg

Den Haag - Aan de volendamlaan heeft een politiebusje zich vanavond op een grasveldje vastgereden. Een hulpverleningsvoertuig van de brandweer kwam ter plaatse om de auto uit het gras te halen. Met een (sleep)kabel aan de HV is de politiebus uit het gras getrokken. (Foto's: Dean de Bood)

LewW0J.jpg

TdR7JM.jpg

ODv8W7.jpg

WzcfRD.jpg

xEAiY8.jpg

GBaHwr.jpg

M9JWJ1.jpg

Dinsdag 26 januari:

Leidschendam - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team )MMT) is ingezet bij een medische noodsituatie aan de Prinses Beatrixlaan. De heli is in een nabijgelegen park geland. (Foto's: Sebastiaan Barel)

n79DBx.JPG

BqHhST.JPG

btK885.JPG

yI99su.JPG

Woensdag 27 januari:

Den Haag- In een opslagruimte aan de Zaanstraat werd vanmorgen een wietplantage aangetroffen. De politie heeft hier onderzoek gedaan. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. (Foto's: Jim Scheffers)

VoJ3VN.jpg

uEXAco.jpg

3cJWV8.jpg

Den Haag - Rond kwart over negen vanavond werd er op het Hobbemaplein een persoon gecontroleerd door de politie. Bij zijn staande houding vond de man het nodig om de politie uit te schelden. Hierop is hij aangehouden voor belediging. ( Foto's: Sebastiaan Barel)

lSXpRs.JPG

nmXEgZ.JPG

gRZYHn.JPG

Den Haag - Even na half tien vanavond kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand in de Jonathanstraat. In de straat stond wat grof vuil in brand. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Sebastiaan Barel)

IVWydF.JPG

uyyRvf.JPG

iVrxN5.JPG

ZGSifx.JPG

Vrijdag 29 januari:

Den Haag - Het Mobiel Medisch team is vanmiddag rond vier uur ingezet in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Vlierboomstraat. Het slachtoffer is door de brandweer naar beneden gehaald. De traumaheli is bij voetbalvereniging DUNO geland. (Foto's: Nick van der Toorn)

5KerrM.jpg

mbCAAV.jpg

c6kFeP.jpg

Naaldwijk - Vanavond was er onder andere op het Wilhelminaplein en in de Molenstraat een verhoogde aanwezigheid van de politie. Van enkele jongeren is hun ID gevraagd ter controle. (Foto's: Gabi Gonzalez)

7laRrB.jpg

dzERlJ.jpg

FejV3H.jpg

zxMAod.jpg

NKlbt4.jpg

Zaterdag 30 januari:

Den Haag - In verband met een medische noodsituatie in/nabij een woning aan de Rosseelstraat is de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team ingezet. De traumahali is gehaldn op het veld van v.v. Laakkwartier. Het zou gaan om een valpartij in/nabij een woning. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis gereden waarbij de arts van het MMT mee reed. De arts is later weer door het ambulancepersoneel terug gebracht naar de heli. (Foto's: Sander Paardekooper)

G4Homi.JPG

ykBOOD.JPG

t5kzdw.JPG

lZy1BT.JPG

qgIDoo.JPG

Zondag 31 januari:

Den Haag - Rond de klok van half negen 's-avonds zijn een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Soestdijksekade met de Escamplaan. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt. Hij is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Het MMT was ook gealarmeerd, maar die is uiteindelijk niet ingezet. (Foto's: Dean de Bood)

5U2UFh.jpg

q2uE1g.jpg

Tzmoka.jpg

YfsSrS.jpg

iLmYKx.jpg

Rijswijk - De brandweer moest vanavond naar de Tulpstraat uitrukken vanwege een voertuigbrand. Bij aankomst van de brandweer werd een beginnend brandje in een geparkeerde voertuig snel geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Karel de Groot)

56DjF8.jpg

KqELaV.jpg

3PEAas.jpg