Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1 maart:

Zoetermeer - Vanmiddag is bij een aanrijding tussen een snorscooter en een auto een gewonde gevallen. Dit gebeurde op de Meerzichtlaan. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is voor extra behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van den Berg)

P3Pemc.jpg

KWNQpQ.jpg

7tdt3l.jpg

Tlea5k.jpg

Dinsdag 2 maart:

Hoek van Holland - Vanmorgen moest de brandweer uitrukken vanwege een brandje in het bijgebouw van de Dorpskerk aan de Prins Hendrikstraat. Het nader bericht was 'kleine brand'. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Gabi Gonzalez)

yp6LGq.jpg

BnbE4O.jpg

QTyaDr.jpg

miYMkV.jpg

Den Haag - Bij de Waldeck Pyrmontkade is vanmiddag een aanrijding geweest tussen een auto en een motor. De bestuurder van de motor is door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. ( Foto's: Dean de Bood)

z9nG6U.jpg

hgTmKY.jpg

UQdP84.jpg

LFVhxI.jpg

's-Gravenzande - Vanmiddag rond half twee werd de brandweer ter assistentie geroepen omdat op de Sweelincklaan een kauwtje in een schoorsteenpijp was verdaagd en er niet zelfstandig uit kon komen. De hoogwerker van kazerne Naaldwijk is hierop uitgerukt. Vanuit de hoogwerker heeft een brandweerman de kauw weten te bevrijden. Deze is daarna door iemand van de vogel- en egelambulance naar de vogelopvang in Hoek van Holland gebracht. (Foto's: Gabi Gonzalez)

DHOxGY.jpg

63x9N5.jpg

6R2OAd.jpg

P85mIa.jpg

JBdzYB.jpg

Den Haag - Vanavond rond kwart over elf kreeg de brandweer een melding van een voertuigbrand aan de Guntersteinweg. Eenmaal ter plaatse bleek er geen voertuig in brand te staan, maar afval bij een container. De brandweer heeft de brand geblust waarna ze weer retour kazerne gingen. (Foto's: Daan van den Ende)

T9GEcU.JPG

wRdHDN.JPG

y3isdf.JPG

lID2Dd.JPG

Vrijdag 5 maart:

Scheveningen - Vanochtend zijn meerdere personen door een onbekende reden onwel geworden. Dit gebeurde bij verzorgingshuis en verpleeghuis 'Huize de Regentes' op de Scheveningseweg. Twee ambulances, een rapid responder en de OvD-G (Officier van Dienst Deneeskundig) werden gealarmeerd. Ook werd de brandweer gealarmeerd omdat er gedacht werd aan koolmonoxide vergiftiging. Dit bleek na metingen van de brandweer niet het geval. Meerdere bewoners zijn door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude en Dean de Bood) 

rJWwUe.JPG

mWZpwq.JPG

KmN5Uv.JPG

 

 

 

L40MaX.jpg

O3wqcl.jpg

Zaterdag 6 maart:

Rijswijk - Rond een uur vannacht kreeg de politie een melding van een steekpartij in een flat aan de Generaal Spoorlaan. De politie is met een schild de woning in gegaan. Hier zijn twee personen aangehouden. Er is niemand gewond geraakt. Volgens de woordvoerder van de politie zou het om een ruzie in de relationele sfeer gaan. (Foto's: Jim Scheffers)

1hf0yO.jpg

WrkDm0.jpg

siv7OR.jpg

FrnKmx.jpg

jWo824.jpg

Zondag 7 maart:

Den Haag - De brandweer kreeg rond kwart over elf vanavond een melding van een persoon te water aan de Lijnbaan. Er is daar een scooter aangetroffen langs de waterkant. De brandweer heeft in het water gezocht naar eventuele opzittende. Er is niemand in het water aangetroffen, waarna de brandweer weer retour naar de kazerne ging. (Foto's: Dean de Bood)

kj39yY.jpg

KHH9Vb.jpg

sve1jL.jpg

bOwFMh.jpg

GE63pS.jpg