Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 maart:

Leidschendam - Een maaltijdbezorger op de fiets kwam omstreeks kwart voor zeven vanavond op de Oude Trambaan in botsing met een bestelbus van de Jumbo die vanaf de Dokter van Zeelandstraat kwam. De maaltijbezorger is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

QmO6DD.JPG

LqaF9k.JPG

t8olwY.JPG

vfigyY.JPG

Woensdag 10 maart:

Den Haag - Een automobilist is vanmorgen rond kwart voor tien op het Rijswijkseplein de macht over het stuur verloren en is daarbij tegen een reclameportaal met verkiezingsposters gebotst. De auto liep filkse schade op. De automobilist is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

5wZScb.jpg

C8Ih8F.jpg

zRj7hV.jpg

Den Haag - De politie heeft vanavond in een flat aan het Suzannaland een hennepkwekerij ontmanteld. Zo'n 100 planten werden vernietigd door een gespecialiseerd bedrijf. Ook werden materialen vanuit de kwekerij afgevoerd. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. (Foto's: Sebastiaan Barel)

iGXr77.JPG

kLL7JI.JPG

WnB4AS.JPG

qH7fwO.JPG

fN4sos.JPG

Donderdag 11 maart:

Zoetermeer - Rond half vijf vanmiddag kreeg de brandweer een melding van een 'gebouwbrand' aan de Jacobus Bellamyhove. Acht minuten na de eerste melding werd er door de brandweer opgeschaald naar 'middelbrand'. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand op het balkon van een woning. De brandweer had de brand snel onder controle. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Sander van der Berg)

qx6Atj.jpg

3pZ3f3.jpg

1iVxj6.jpg

oNXPme.jpg

aWBEiF.jpg

Zaterdag 13 maart:

Den Haag - Op de Van Boetzelaerlaan hing bij een woning, als gevolg van de harde wind deze week, een daklijst los. De brandweer is ter plaatse geweest en vanuit de hoogwerker is de daklijst verwijderd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

kcN1fO.jpg

5G3NA3.jpg

y5QSZE.jpg

6fWUeT.jpg