Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 12 april:

Den Haag - De traumahelikopter met Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is vanmiddag gealarmeerd ivm een medische noodsituatie in een woning aan de Welgelegenstraat. De heli was geland op een grasveldje aan de Santiagosingel. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Emjay Dekker)

7xJInh.jpg

BKS8SI.jpg

aLeIHg.jpg

7RYLG7.jpg

ScdV9Y.jpg

Dinsdag 13 april:

's-Gravenzande - Een aalscholver kwam vanmorgen in problemen in de Nieuwe Vaart omdat ie verstrikt was in visdraad. De tankautospuit van kazerne 's-Gravenzande werd hierop afgestuurd. Een brandweerman in waadpak heeft de aalscholver gevangen en overgedragen aan een dame die zou wachten op de Dierenambulance en op haar beurt de vogel zou overdragen aan de Dierenambulkance. (Foto's: Gabi Gonzalez)

SWmvG6.jpg

kd58yi.jpg

dGvLt5.jpg

cblEB1.jpg

NXl8Pm.jpg

Woensdag 14 april:

Den Haag - Op de kruising van het Hildebrandplein met de Neherkade kwamen vanmiddag rond vijf uur twee auto's met elkaar in botsing. De schade was fors. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. De aanrijding midden in de spits op die plek leverde zeer veel verkeershinder op. (Foto's: Jim Scheffers)

xjIjwH.jpg

EaXDWn.jpg

Km9jev.jpg

cBlEN3.jpg

CS8Ze6.jpg

Donderdag 15 april:

Delft - Duikers van de Dienst Speciale Interventies (DSI) hebben donderdagochtend een auto in de Schie langs de Schieweg aangetroffen. De duikers waren bezig met een oefening toen zij op de auto stuitte. Ze hebben met behulp van een politieberger de auto uit het water gehaald. (Foto's: Daan van den Ende)

eaTzuq.JPG

QN0r3Z.JPG

BSYdJM.JPG

xpUGd1.JPG

zDje4R.JPG

Vrijdag 16 april:

Rijswijk - De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt voor een brand in de bossage langs het Oude Zwethpad in Rijswijk. Kinderen waren daar aan het spelen geweest met houten pallets, vermoedelijk hadden zij die in brand gestoken en is toen een deel van de bossage in brand gevlogen. Door de wind verspreidde de brand zich snel. Na enige tijd is de brand vanzelf gedoofd. De brandweer heeft nog een nacontrole gedaan. (Foto's: Daan van den Ende)

gxvzYK.JPG

NHkfNN.JPG

fUjsn4.JPG

Zondag 18 april:

Monster - De hulpdiensten werden vanmorgen rond kwart voor acht gealarmeerd omdat er op de Boomaweg een persoon te water zou zijn geraakt. Eenmaal aangekomen bleek dat een fietser daar zijn sleutels in het water had laten vallen en dat hijzelf in het water was gevallen toen hij de sleutels uit het water wilde halen. Een voorbijganger en politiemensen hebben de man op de kant weten te krijgen. Hij is in de ambulance onderzocht op eventueel letsel en/of onderkoeling. (Foto's: Fred van der Ende)

u0KkbT.jpg

FnaGO9.jpg

ECvKYK.jpg

mdeDXH.jpg