Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 16 juni:


Leidschendam - Aanrijding tussen een vrachtwagen en een auto met aanhanger op de A4 bij Leidschendam. Bij de aanrijding is de aanhanger op zijn kant beland. Vanwege het ongeval zijn drie rijstroken afgesloten. (Foto's: Koen Jongen)


E9jRtD.jpg

jjU9Xw.jpg

B2Ws0Y.jpg

7l3nHH.jpg

AjAj5q.jpg

Donderdag 17 juni:


Den Haag - Op de Houtrustweg is vannacht een verward persoon aangehouden door het arrestatieteam. In het voertuig is een kruisboog aangetroffen. Het voertuig is later door de politieberger weggesleept. (Foto's: Dean de Bood) 


584PIb.jpg

aYrDQn.jpg

SMGgv4.jpg

E57sdL.jpg

Den Haag - Rond kwart over twaalf werden ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gestuurd naar de Olststraat, waar een persoon van hoogte was gevallen. Het slachtoffer is verzorgd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet meegereden. (Foto's: Maurice Schotman)

3MJixM.jpg

FLMtk9.jpg

goc312.jpg

Den Haag - In de Plutostraat heeft vanmorgen rond kwart over elf een auto in brand gestaan. De tankautospuit van kazerne Laak is ter plaatse gegaan en heeft de brand geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. (Foto's: Robert Johnson)

y1q5UC.jpg

YV0cxk.jpg

NyzrIF.jpg

n21Mje.jpg

b2J8hx.jpg

Den Haag - Om even voor vijf uur vanmiddag is een voetganger aangereden door een bestelbus op de Hengelolaan met de Maartensdijklaan. De voetganger is verzorgd door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)


gZ9NBA.JPG

iLjlYY.JPG

f8OAL8.JPG

Zaterdag 19 Juni:

Den Hoorn – Zaterdagmiddag omstreeks half zes zijn twee voertuigen betrokken geraakt bij een ongeval op de A4 ter hoogte van Den Hoorn.

De ambulancedienst heeft ter plaatse de inzittende van de voertuigen onderzocht op verwondingen. Het is onbekend of er een slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft een van de voertuigen geborgen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

QSm9yI.jpg

GGm7SN.jpg

7XlCIl.jpg

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag was er op veel plekken in de regio wateroverlast, dit door hevige regenval. Onder andere een tunnel op de Binkhorstlaan liep vol water. (Foto's:  Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

kD1H2k.JPG

NdFSqN.jpg

rLFrgj.jpg

Ook de tunnel op de Parallelweg / Vaillantlaan (De Put) liep helemaal vol water. De tunnel is later door de gemeente uit voorzorg afgesloten.

5GebIJ.jpg

AoUViF.jpg

v3rAwx.jpg

NSO3wu.jpg

3wtf8p.jpg