Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 21 juni:

Wassenaar - Op de Papeweg/N448, op de rijbaan richting Voorschoten, kwamen rond vijf uur vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Er was flink wat schade, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

DfDdZH.JPG

YyKqX3.JPG

SY30BP.JPG

dpgryu.JPG

Den Haag - Rond half tien vanavond zijn een personenauto en een bezorgscooter met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Carel Reinierszkade. De maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

8IyZvm.jpg

Hbu0U1.jpg

5emrDa.jpg

xrD7JP.jpg

Zoetermeer - In de Hazerswoudestraat zat vandaag een jongetje bekneld in een speeltoestel. Hij is door de politie bevrijd. Het jongetje heeft er geen letsel aan over gehouden. Wel krijgt hij van de politie een lift naar huis. (Foto's: Danny Botman)

EPmwZR.jpg

qgyVRN.JPG

v7ENGg.JPG

Donderdag 24 juni:

's-Gravenzande - Het evenement 'Kom in de Kas' werd ook dit jaar wegens Covid-19 afgelast. Dat weerhield een benevelde automobiliste er niet van om vanavond op de Parallelweg met auto en al een warenhuis in de te rijden. Dit leverde veel schade op aan kas en gewas. Er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Michiel de Ruyter)

euBDEV.jpg

KU8Cm5.jpg

vFL0Hj.jpg

4xWwa3.jpg

Vrijdag 25 juni:

Voorburg - Vanmiddag werden politie, brandweer en ambulancedienst gestuurd naar de Van Lodensteijnstraat, alwaar een persoon te water werd gemeld. Er werd gelukkig geen persoon in het water aangetroffen maar alleen een scooter. Die is op de kant gehaald en door de politie meegenomen.

t38wyz.jpg

cZt5nA.jpg

3b6OuB.jpg

dC5SgB.jpg

Den Haag - Vrijdagmiddag omstreeks kwart over vijf vond er een ongeval met een scooter plaats op het Lorentzplein. De bestuurder van een scooter reed over het plein en kwam daarbij met het achterwiel op de natte tramrails terecht. Een valpartij was daarvan het gevolg. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en de tramlijnen 1, 16 en 17 waren enige tijd gestremd. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

GIx7i9.JPG

AJvS8F.JPG

wq03J4.JPG

prdUYn.JPG

1mKfLr.JPG

9yuF72.JPG

Zaterdag 26 juni:

Den Haag - Vanmorgen rond kwart voor twaalf is op het George Maduroplein, vlak bij Madurodam, een tram op een busje gebotst. Daarbij vielen gelukkig geen gewonden. Het busje raakte wel zwaar beschadigd. Het tramverkeer was enige tijd gestremd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

82kkrf.jpg

O12KD1.jpg

0iFupb.jpg

W2RTbD.jpg

Zondag 27 juni:

Den Haag - Een jongetje dat achterop de fiets bij zijn moeder zat, kwam vanmiddag op de Daal en Bergselaan met zijn voet tussen de spaken van het achterwiel bekneld te zitten. Politie, brandweer en Rapid Responder werden ter plaatse gestuurd. Brandweerlieden hebben het jongetje .bevrijd en daarna is hij nog even onderzocht door de verpleegkundige van de Rapid Responder. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

TOBv3I.jpg

oq0yd5.jpg

ZSzSFK.jpg

1ujAAL.jpg

pa4uR3.jpg

Honselersdijk - Een automobilist is vanavond op de Westlandroute/N222 met de Zwethlaan letterlijk over de rotonde gegaan. De man kwam vanuit de richting van Wateringen en reed richting Naaldwijk. Bij de rotonde gaf hij per ongeluk gas in plaats van op de rem te trappen. Hierdoor schoot de auto over de rotonde en kwam zwaar beschadigd aan de andere kant tot stilstand. Beide inzittenden zijn onderzocht maar niet vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Opvallend detail: de bestuurder had de auto pas een dag ervoor gekocht.. (Foto's: Tim de Kleyn)

U5R5sn.jpg

QGGvwh.jpg

ce9php.jpg

TG15qQ.jpg

O9h6Vq.jpg

UuKUzu.jpg