Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Nieuwsflits week 30

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.

Woensdag 28 juli: 

Leidschendam - Tijdens werkzaamheden na een stroomstoring in een flat aan de Prinses Annalaan ontstond een klein brandje in een meterkast. Nadat het brandje geblust was, kwam een deel van de wijk hierna  enkele uren zonder stroom te zitten vanwege nieuwe herstelwerkzaamheden. (Foto's: Sebastiaan Barel)

wubLy5.jpg

QH3Pdr.JPG

zDPNxn.JPG

DNUWiD.jpg

Vrijdag 30 juli:

Den Haag - Rond kwart over twaalf vannacht is op de Potgieterstraat een scooter in brand gevlogen. De brandweer kon de brand snel blussen maar de scooter zal niet meer gebruikt kunnen worden. (Foto's: Dean de Bood)

aVrvko.jpg

GCIlpd.jpg

03reP7.jpg

TtyULu.jpg

Den Haag - Op de Hengelolaan met de kruising Bouwlustlaan is even voor een uur vannacht een aanrijding geweest tussen een motor en een auto. De motorrijder is door het ambulancepesoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

STd1D4.jpg

oOlkXL.jpg

s1VQgZ.jpg

Den Haag - Den Haag Centraal station is tijdelijk ontruimd geweest (na een melding bedreiging in Gouda). Agenten in zware kogelwerende vesten gingen het station binnen om de verdachte, die inmiddels bij Den Haag Centraal gezien was, aan te houden. Nadat de persoon was aangehouden is het station weer vrijgegeven. (Foto's: Sebastiaan Barel en Nick van Mourik en Tim)

IoR7Sh.jpg

nT82dq.jpg

JugCkk.jpg

IrkxH6.jpg

GCVoRP.jpg

tO812g.jpg

Den Haag - Op het Carnegieplein is vanavond een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Er vielen bij dit ongeval geen gewonden. De auto is weggesleept. (Foto's: Nick van Mourik)

QJDWpw.jpg

B7u2jJ.jpg

wefFQg.jpg

EibsQY.jpg

Den Haag - Bij een buitenbrand in de Oltmansstraat is ook een scooter in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Calvin de Kleijn)

AHHcJf.jpg

VryDKN.jpg

5f7AaN.jpg

Pijnacker - Bij een aanrijding op de Oude Leedeweg is een fietsster in botsing gekomen met een auto. De fietsster is door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Jim Scheffers)

DZl1So.jpg

MEuRS7.jpg

iAFzH0.jpg

Den Haag - Agenten met kogelwerende vesten hebben vanavond een inval gedaan in een woning aan de Frederik Hendriklaan en daarbij een aanhouding verricht. Vermoedelijk ging het om een 'verward persoon'. (Foto's: Dean de Bood)

xFYMIv.jpg

xelCiA.jpg

kVJWmy.jpg

wkJr6G.jpg

Wassenaar - De politie kreeg vanmiddag een melding dat op het terrein bij een voormalig dierenpark aan de Raaphorstlaan een aantal personen liepen. Deze personen mochten hier niet komen en zijn, nadat zij een bekeuring hebben gehad weggestuurd door de politie. (Foto's: Herman van der Woude)

5U8UUg.JPG

g5pbin.JPG

Z6VIXA.jpg